Hayri düzen
Üye
@tekin126 araba şarj dinamolarında yüksek devirde çalıştıklarında ürettikleri fazla eletrik gücünü harcalamaları için resizstans olduğunu duymuştum!Sen böyle bir şey biliyormusun?Gerçi bende duydum bunu!bu işin %70 cesarettır yaparım de gır bak goreceksın istedığını elde edersın önce suyun debisini hesapla hesaplattır ona gore dinamo al dınamo devrını kullanacağın elektriğe gore ayarlaman lazım örnek 150 waatt kullanıyorsan ona gore devirı ayarlaman lazım 150 watt guç kullanmazsan voltaj yukselır cıhazlarına hasar verır o bolumu bilen bırıne yaptır bence ama o iş olur hemde zevk alırsın sanırım karadenız bolgesındesın lazların şimdıye kadar durduğu hata
@tekin126 araba şarj dinamolarında yüksek devirde çalıştıklarında ürettikleri fazla eletrik gücünü harcalamaları için resizstans olduğunu duymuştum!Sen böyle bir şey biliyormusun?Gerçi bende duydum bunu!
Yayla evimin 30 mt altında akarsu var çarka arba dinamosu bağlasam
1-belli bir devir şartmı
2-bu mesafeden kablo uygunmu
3-dinamolar düzenli voltaj verirmi
4- akü kullanmadan direk kullanılırmı sadece 12 v dc (led aydınlatma ve araç tv telefon şarjı)kullancam toplam5A gibi yardım lütfen kışın solar panelden verim alamıyoz hava hep puslu jel akület pahalı bu dahaiyi olcak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?