yawuz58 Üye Katılım 27 Tem 2013 Mesajlar 759 Puanları 31 Konum istanbul 1 Eyl 2014 #11 Öğretmen27' Alıntı: Biraz araştırdım ne yöntemler varmış ya. Bu milletin hırsızlığa kafası çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... zaten başka şeye çalışmaz çoğunun kafası hile hurda işlere çalışır diyeceğimde onada çalışmaz şeytan verir o aklıda
Öğretmen27' Alıntı: Biraz araştırdım ne yöntemler varmış ya. Bu milletin hırsızlığa kafası çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... zaten başka şeye çalışmaz çoğunun kafası hile hurda işlere çalışır diyeceğimde onada çalışmaz şeytan verir o aklıda
xencero Üye Katılım 30 Nis 2015 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 41 1 May 2015 #12 Istediniz sayaci getirin herturlu kacak yaparim ama gunah ben sayac uzmaniyim ustkilidi bile silerim
atom45atom Üye Katılım 12 Kas 2014 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 42 1 May 2015 #13 Usta peki sayacın sağlam ölçüm yapıp yapmadığını nasıl anlarız basit bir yöntemi varmıdır
Replay_ Üye Katılım 29 Ara 2015 Mesajlar 47 Puanları 1 Yaş 36 26 Eyl 2018 #14 Öğretmen27' Alıntı: Ben de akıllı sayaçlarla ilgili bir sorum var. Akıllı sayaçta kaçak Elektrik kullanma yöntemi var mı? Ana Sigorta ile sayaç arasında hat alma dışında? Yöntemin nasıl olduğunu sormuyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece var mı yok mu? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim istanbuldayım adamin sayaç kapagi bile yok . Istersen kullanırsın. Ama tavsiye etmem
Öğretmen27' Alıntı: Ben de akıllı sayaçlarla ilgili bir sorum var. Akıllı sayaçta kaçak Elektrik kullanma yöntemi var mı? Ana Sigorta ile sayaç arasında hat alma dışında? Yöntemin nasıl olduğunu sormuyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece var mı yok mu? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim istanbuldayım adamin sayaç kapagi bile yok . Istersen kullanırsın. Ama tavsiye etmem