AKINSOFT Çekiliş Programı İle İlgili Şikayet

graski

Üye
Katılım
28 Haz 2007
Mesajlar
162
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar bakınız ben Sacada-Wincc Flexible Eğitim Kitabı Çekilişine katıldım.Bana çıkmadı ve Problem şu ki böyle olunca şu AKINSOFTUN bu gösterişi bol programı Nasıl Random Sayı üretiyor anlayamadım Bakınız Sonuçlar.

-experienceR
-yaman9
-süleyman89
-i.tandoğan
-antiterör

Çekilişe kayıt sıralaması (videodan bakılabilir) arka-arkaya .Yalnız sonuçları dağıtmış yani dizilişlerde fark var.Ha bu şansa böyle gelmiş olabilir.Yalnız Programın ard arda sonuç vermeyecek şekilde yazılması daha Hakkaniyete uygun olur görüşündeyim.Hatta genel bir zaaf mı ve bundan faydalınabilirmi bilemiyorum.Diğer çekiliş sonuçlarını incelemdim

Yönetimin Dikkatine Sunarım...
 
Son düzenleme:
Sayın graski

Akınsoft çekiliş programı sizin İngilizce random dediğiniz üzere "rastgele" sonuçlar atıyor. Programı biz yazmadık program yazarlarınında çekilişi kazanan 5 üyeyi tanıdığını, hatta böyle bir çekiliş yapıldığından haberdar olduklarını sanmıyorum. Çekilişe katılanların sayısından çekilişe katılsa dahi gerekli şartları taşımadıkları için katılımları geçersiz olan üyeleri çıkarırsanız geriye çok fazla seçenek kalmıyor. 10 kişi çekilişi kazanmış 5 tanesinin arka arkaya dizilmesi rastgele bir seçimde her zaman olasıdır. Hatta 10 kişininde arka arkaya dizilmiş olma olasılığı bile vardır. Zaten şaibeye mahal vermemesi açısından çekilişler video olarak kaydedilip yayınlanıyor. Bu yüzden tarafsız bir çekiliş yapıldığı konusunda içiniz rahat olsun. Bu program hatalı çalışıyor yada çalışması hakkında daha derin bilgi sahibi olmak istiyorum diyorsanız "akınsoft" firması ile görüşüp daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
 
Sayın Azrail;
Yanlış anlaşılmak istemiyorum.Çekilişlerden şüphem olduğundan değil.Zaten bende başka bir çekilişten Eğitim CD 'si kazanmıştım.Çekilişlerin Adil Olma Sorumluluğu Sizin mi Akınsoftun mu?.Tabiki Random() fonksiyonu koşullu yazılmazsa arka arkaya sayılar da üretebilir.
Random sayı Tüm katılanlar arasında üretilir.(Elenenler hariç tabi)

yani =Random_SAyı(1-(Tüm_katilanlar - elenenler)) ---------(1-10)değil Neyse;

Şurası da çok önemli ......Herşeyden Önce ;
.........................................................................................................................
Video yayınlıyosunda Program neye göre seçim yapıyor.Adam bunu biliyor mu?
Videoda ŞANS TOPU gibi küreler içinden toplar yuvarlandığını gözümle görsem tamam haklısın.
Bu sebeple bu çağda LOTO 'larda hala Küre yuvarlanıyor.Noterde gözlemleyerk onay veriyor.

Bu programın kodları görünmüyor ki.Herhangi bir güvenle ilgili onayı varmı onu bilmiyorum yalnız.

Bu video bu bakımdan anlamsız bence...Zaten Programla ilgili sorumluluk ta kabul etmiyorsun ?

İyi düşünürseniz bana hak vereceğinize inanıyorum.Karar sizin tabi........!


Sevgilerimle..
 
Son düzenleme:
sayın graski

experienceR adlı üyeye kitap çıktı diyelim, ondan sonraki üye yaman9 adlı üye experienceR adlı üyeden sonra mesaj yazdığı için onun suçu ne ? öncekine kitap çıktığı için ona çıkmasınmı ? çekiliş programlarında her türlü kombinasyonlar olabilir. ne yapalım yani biz de küre alıp üyeleri torbadan mı çekelim elimizle. biz tüm samimiyetimzi göstererek çekiliş videosunu bile yayınlıyoruz. bizi bilen bilyo zaten...
 
Sayın Azrail;
Yanlış anlaşılmak istemiyorum.Çekilişlerden şüphem olduğundan değil.Zaten bende başka bir çekilişten Eğitim CD 'si kazanmıştım.Çekilişlerin Adil Olma Sorumluluğu Sizin mi Akınsoftun mu?Tabiki Random() fonksiyonu koşullu yazılmazsa arka arkaya sayılar da üretebilir.
Random sayı Tüm katılanlar arasında üretilir.(Elenenler hariç tabi)

yani =Random_SAyı(1-(Tüm_katilanlar - elenenler)) ---------(1-10)değil Neyse;

Şurası da çok önemli ...........................
.........................................................................................................................
Video yayınlıyosunda Program neye göre seçim yapıyor.Adam bunu biliyor mu?
Videoda ŞANS TOPU gibi küreler içinden toplar yuvarlandığını gözümle görsem tamam haklısın.
Bu sebeple bu çağda hala LOTO 'larda hala Küre yuvarlanıyor.Noterde gözlemleyerk onay veriyor.
Bu programın kodları görünmüyor ki.Herhangi bir güvenle ilgili onayı varmı onu bilmiyorum yalnız.
Bu video bu bakımdan anlamsız bence...

İyi düşünürseniz bana hak vereceğinize inanıyorum.Karar sizin tabi........!


Sevgilerimle..

Sayın graski

Çekilişlerle ilgili herhangi bir hile yapmayı düşünsek neden video yayınlayalım böyle bir zorunluluğumuz mu var? Hiçbir sponsorumuz çekilişleri videoya kaydedip yayınlayacaksınız diye bir şart koşmuyor ancak biz tüm üyelerimizin gözü önünde şeffaf bir çekiliş olsun diye videoya kaydedip yayınlıyoruz. Kodlarla ilgili bir sıkıntısınz varsa dediğim gibi bize değil "akınsoft" firmasına başvurmanız gerekmektedir.

Rastgele seçim özelliği sizin bulmaya çalıştığınız formül gibi çalışmıyor. Tüm üyeler içerisinden yarışmaya katılamayacak olanları zaten biz ayıklıyoruz. Kalanların içerisinden yarışmaya katılan üyelerden seçim yapıyor sonra yarışmayı kazananı çıkarıp tekrar rastgele seçim yapıyor. Bu 10 defa aynı şekilde tekrarlanıyor. Biraz olasılık hesabı yapmayı biliyorsanız bir torbanın içinden rastgele çekilen 10 sayıdan 5 tanesinin ardışık olma olasılığının olduğunu teyid edebilirsiniz.

Kaldı ki hile yaptığınızı düşünmüyorum diye başlayıp hile yapmadığınızı nereden bilecez diye biten mesajınızda da belirttiğiniz üzere sizde bir yarışmadan ödül kazanmışsınız. Madem biz istediğimiz üyelere hediye veriyoruz o halde siz nasıl kazandınız çekilişi? Size de iltimas geçtiğimizi mi düşünüyorsunuz?

Loto gibi bir çekiliş yapmayı inanın bizde çok isteriz. Eğer böyle bir çekiliş görmek istiyorsanız foruma bir tane toplu çekiliş makinası bağışlayıp iki tane de bayan hostes tutarsanız, forum yönetimi olarak bundan sonra çekilişleri sizin istediğiniz gibi yapmaya hazırız.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben sizin bu yazdıklarınızın hepsini biliyorum.Ben çekilişin selameti bakımından bilgili insanların aklına gelebilecek bazı güvensizlik sorunları olduğunu,aslında çekiliş mantığının böyle kodla olması halinde sonuçların hertürlü uyarlanabileceği ve bizim programın kodlarını görme şansımız olmadığını.Belirtmek istedim.Hala olaya çok farklı taraftan bakıyorsunuz.
Benim niyetim yalnız 1 defa kazanma şansımız olan 25 -30 tl 'lik birkaç kitabın meselesi değil.(Siz böyle anladığınız için bunu yazıyorum)

Volcanoos arkadaşıma da ;
Çekilişi nerden çekerseniz çekin..ister toptan ister programla çekin.Ortada benim değil sizin güvenirliğiniz ile alaklı bir sorun var.Siz bilirsiniz.Ben sizi bu noktaya dikkat çekin diye yazıyorum.Ben iyilik yapayım derken yargılanıyorum ya hayret.Şu şüphen varsa sor bilmem ne.Sanki yılbaşı özel ikramiyesi.Duyarlı davrandık İşte burası Türkiye kardeşim Bulaşmayacan.2 dk oturun bir kod yazın yaa

Ben kodla istenilen bir sayının 1 veya 2 üstü veya altı çıkarsa ,Ardışık çıkan her defa için bir döngü fazla döngüyü terkrarlatırsın.Taki ardışık çıkmayana kadar.Bu işlem bilgisayarın 5 ms sini bile almaz.Ben aynı şeyleri yazmaya devam etmeyeceğim.Çok saçma yerlere gitti konu.Ama siz hala aynı örnekleri bana yazıp duruyorsunuz.

Sitenizden 28-06-07 tarihinden yani Azrailden çok daha uzun bir zamandır faydalanıyorum.Bunun için teşekkür edrim hakkınızı helal edin ve Benim kaydımı siliniz

Azrail arkadaşımın Yapısı zaten altta yayınladığı Karikatürden Bellidir..Askerde karaktersiz çavuşlar kendini general sanır...
 
Son düzenleme:
Sayın graski bizim anlatamadığımız birşey var. Eğer biz bir şekilde hile bulaştırmak istesek çekiliş bile yapmayız yada video yayınlamayız diyorum. Neden programı açıp içerisine zahmetli bir iş olan kod ekleyip çıkaralım. Kaldı ki istedikten sonra çekiliş programını kullanarak çekiliş yapmadan önceden tanımlanmış kişilere direk ödül de verebiliriz. Bu o kadar zor yada imkansız birşey değil. Ancak kendinizde dediğiniz gibi sizde daha önceki çekilişlerden ödül kazanmışsınız. Ödül kazandığınız çekilişten sonra buraya gelip bizim hile yapıp yapmadığımızı sorgulamamanız nedendir? O zaman da size mi iltimas geçtik diyorum cevap vermek yerine konuyu duygu sömürüsü boyutuna taşıyorsunuz. Biz size açıkça herşeyi anlatıyoruz ama siz hala "Duyarlı davrandık İşte burası Türkiye kardeşim Bulaşmayacan" diyorsunuz.

Ne bekliyorsunuz tam olarak onu anlamadım sayısal loto gibi bir düzenek satın alıp noter önünde mi çekiliş yapalım. Bunlar bedavaya yapılan işler değil. Böyle bir çekiliş görmek isteyen varsa bağış yapar bizde seve seve bu şekilde düzenleriz çekilişleri. Yöneticiler ödül kazanamadığına göre siz ödül kazanacaksınız diye cebimizdeki tüm parayı buraya mı yatıracağız?

Birşeyin farkında değilsiniz ama biz burada bütün gelirimizi üyelerimizle paylaşıyoruz. Elimize geçen tek kuruş para yok sırf üyelerimiz mesleki açıdan kendilerini geliştirsinler diye gece yarılarına kadar süren yönetim toplantıları düzenliyoruz, bir sürü sponsorla görüşüyoruz, çekiliş yapmak için sabahın köründe işimiz olsa bile saat 2'lere kadar uğraşıyoruz sonuç olarak gelip "uyarıyorum" adı altında hile yaptığımız ima ediliyor.

Siz bu kadar uğraşacaksanız arkasından gelip birisi hile yapıyorsunuz imasında bulunacak ilk işiniz ağzınıza geleni söylemek olurdu. Biz ise size kibarca olayı anlatmaya çalışıyoruz. Ama siz yok imzandaki karikatürden belli, yok karaktersiz, yok senden önce forumdaydım filan diyorsunuz.

Sizin için bir kriterse eğer ben 2006 yılının Mart ayından beri forumdayım yani ilk üyelerden birisiyim. Burada kurulan bu saygı ve hoşgörü ortamının oluşması için çok çabaladım bundan sonra da bu ortamı bozdurmaya niyetim yok. İtirazlarınız kendi görüşlerinizdir, saygı duyuyorum ve sizi inandırmak için uğraşmayacağım. Ancak hakaretlerinizden dolayı 3 gün forumdan uzaklaştırıldınız.
 
Bir süre yanıt yazmak istemedim.Zaman herşeyi tedavi eder
 
Son düzenleme:
Valla üye oldugum Tarihden beri sürekli katılıyorum çekilişlere ilk defa çıktı..

Bence Şans.

Ayrıca Kitabıda Teslim Aldım Teşekkür Ederim herkese.
 
Elbette Şans Sayın Expincer .Ama kodla yazılan fonksiyondaki sonuç Programcının isteğine bağlıdır değil mi ? Bu işin bencesi yok.Benim mesajı yazmamdaki amaç kime çıktığı değildi Ne Yazıkki her okuyan böyle anlıyor.Keşke yazmasaydım diyorum kendi kendime.Ben çekilişlerin programla yapılması hususundaki birkaç noktaya değinmek istedim sadece .Daha öncede yazdım bende PIC Eğitim CD 'si kazanmıştım.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,515
Mesajlar
927,521
Kullanıcılar
452,094
Son üye
fatihis0
Geri
Üst