Yeni lokasyon ofisin de takılan Jenaratör nasıl kullanılır? Neresinden su doldurulur? Nasıl boşta test amaçlı çalıştırılır? Bilen arkadaşlar dan ivedi yardım
sami ağabey, ne bilgilere ulaşabiliyorum.nede servise, servis gelirsem ücret isterim diyor. müdürde ücret vermeden bu işi hallet diyor.arada kaldım.ne yapacağımı şaşırdım.belki böyle bi yol bulabilirim.önümüz kış ve acil olarak bilgi sahibi olmam gerekiyor
Kullanım kitabında aradığın bilgileri bulursun. Mekanik bakım otomobilin bakımında olduğu gibidir. Su seviyesi kontrolü, yağ seviyesi kontrolü, motor üzerinde su ve yağ kaçağı kontrolü.
Haftada bir test çalıştırması yaparsın. Yakıt seviyesini %25 in altına düşürme. Jeneratör çalışırken yakıt seviyesi düşerse hava yaptırırsın.
Panelde, el resmı var, ona basdıgınızda el konumuna alırsın,yeşil star butonun abasdıgınzda şalısır, kırmız stopda durur. stop edınce tekrar otomatık pozısyona alın.yoksa elektrık kesılınce gneratör çalışmaz.
Önceki mesajda mekanik olarak yapacaklarından bahsettim. Elektriksel olarak ise yapman gereken deepsea modülü anlamak olmalı. Elektrik Bakım Onarım Teknisyeni olduğunuzdan işiniz kolay diye tahmin ediyorum.
Firma yapman gereken kontrolleri sana yazılı olarak vermeli.