aytes Üye Katılım 3 Şub 2008 Mesajlar 127 Puanları 1 Yaş 40 19 Mar 2010 #1 selam arkadaslar kartaldayım alarm kamera malzemesi tedarık edecek ve gerektıgınde bırazcık teknık destek verecek fırma arıyorum.baglantım tek sefere mahsus olmayacaktır iş talebı geldıkce malzeme talebım olacaktır
selam arkadaslar kartaldayım alarm kamera malzemesi tedarık edecek ve gerektıgınde bırazcık teknık destek verecek fırma arıyorum.baglantım tek sefere mahsus olmayacaktır iş talebı geldıkce malzeme talebım olacaktır
ahmetbogus Üye Katılım 11 Kas 2006 Mesajlar 270 Puanları 1 21 Mar 2010 #2 Sitenin Firma rehberine başvurun size yardımcı olabileceklerin listesi oradadır. Firma Rehberi - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu
Sitenin Firma rehberine başvurun size yardımcı olabileceklerin listesi oradadır. Firma Rehberi - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu
yaseminkurt Üye Katılım 12 Şub 2010 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 40 22 Mar 2010 #3 Merhaba yerimiz kartal soğanlık da güvenlik sisemleri konusunda malzeme tedariğinde bulunuyoruz.elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız master guvenlik teknolojileri (0216) 671 03 48
Merhaba yerimiz kartal soğanlık da güvenlik sisemleri konusunda malzeme tedariğinde bulunuyoruz.elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız master guvenlik teknolojileri (0216) 671 03 48