kaplan412841
Üye
Fırınlama yontemini araştır.Genel olarak çoğu o şekilde geri dönüyor.Hp Pavilion serisi ise tamir etme tekrarlıyor surekliMerhabalar.Kendi laptop umun Ekran cipi arızası nedeniyle donuyor,görüntü gelmiyor.Sizce Tamir ettirmek mi mantıklı yoksa Ali ekspres ten komple anakart siparişi vermek mi mantıklıdır.Birde anakartlarin üzerinde çipleri oluyordu sanırım.sanırım.
Fırınlama yontemini araştır.Genel olarak çoğu o şekilde geri dönüyor.Hp Pavilion serisi ise tamir etme tekrarlıyor surekli
Modeli HP Pavilion 9500 modeli saç kurutma makinası ile isitinca bu müddet çalışıyor.sonra gene bozuluyor.solid programı yüklü ve SSD li bi laptop.malum dolar yükselince sıfır alacağım laptopta yükseldi fiyatı.su an durumum el vermiyor.ali ekspreste 190 TL'ye buldum sanırım üzerinde islemciside var ama bizim pclere uyum sağlar mı acaba.yada Ekran kartını firinlatmaya zaten 150/200 istiyorlar yaptırmamak ama tekrar kartta sorun çıkar diye korkuyorum
Dedim gibi HP Pavilion serisi soğutma da çok zayıf kalıyor bir kere fırın lama yapin ondan sonra laptop alttik soğutucu alın kaliteli çift fanli mutlaka.
Peki arkadaşlar bunu alsam nasıl olur.en azından tamir ettirirsem aynı fiyata kart parası vermiş olacağım.Almaya değerli sizce
Anakartları ayrıntılı tamir eden yerleri araştırabilirsiniz. Bu tür tamir eden yerler bir tümdevrede sorun olduğunda o tümdevreyi söküp yerine yenisini takıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?