Öyle değil işte bir ay önce dolar olarak çekiyodu banka şimdi tl olarak çekiyor AliExpress teki doları tl ye çevirmeyi diyorum yukardaki en baştaki mesajıma yazdım bu ları direk tl olarak çekiyo para tl olarak gidiyo bir ay önce spariş vermiştim dolar olarak gitmişti para şimdi yani bu haffa 4 5 satıcıdan 4-5 ayrı spariş verdim hepsi tl olarak gidiyo googlede ardım AliExpress tl mi almaya başladı diye hiç bi haber yok ilk benmi fark ettim [emoji23]Evet. Dolar kuru üzerinden banka ödüyor. TL kısmı ise sanal karta borç hanesine yazılıyor. 2-3 yıldan bu yana tütkçe aliexpres te böyle. Fiyatlar tl olunca, size öyle görünmüştür.
Ben sanal kartı düşük limitle AliPay a kaydettim. İki yıldan bu yana kart bilgisi girmeden android cep tlf dan kullanıyorum.
Aralıkta ilk fotoraftaki gibi dolar alıyodu şimdi tlEkli dosyayı görüntüle 52073Ekli dosyayı görüntüle 52074Ekli dosyayı görüntüle 52075
Yine london yazıyor türk lirası olarak AliExpress london yazıyorEvet önceden dediğin gibiydi dolar olarak çekiyordu bankada o an ki kurdan tl olarak senden düşüyordu. Ama artık işler değişti aliexpress istanbula temsilcilik açtı yapılan işlemler oradan yapılıyor önceden bende aliexpress london yazıyordu artık aliexpress istanbul yazıyor yani para direkt yurt dışına çıkmıyor ülkeden çıkmadan önce vergisi alınıyor [emoji6] cumhurbaşkanın dediği olay o yoksa çin bizim paramızı almıyor. Bunu ilk sen fark etmedin [emoji2] yaklaşık 2 ay önce fark ettim bende.
Yine london yazıyor türk lirası olarak AliExpress london yazıyor
Iyzıco bi ödeme şirketi AliExpress şuan onunla ödeme almıyor para direk AliExpress e gidiyo ve tl olarak
Iyzıco bi ödeme şirketi AliExpress şuan onunla ödeme almıyor para direk AliExpress e gidiyo ve tl olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?