gecen kis benzer bi durum benimde basima gelmisti..airfel marka eski bir kombimiz var isyerimizde..izinli oldugum gun kombiyi calistiramamis kullanicilar ve satinalma birimine talep yapip servis cagrilmasini istemsler..kombici gelmis ve sirkulasyon pompasinin yandgini ve degismesi gerektigini 150 tl maliyeti oldgnu soylemis..satinalmaci arkadasm beni arayip durumu anlatti.ertesi gun aklima takildi ve kombiyi calistirmak icin start yaptim..tik calisti..kombi eski tip oldugu icin start yaparken atesleme butonunu iki sa
niye basili tutmak gerekiyor ve kullanici arkdslar maalesef bunu ypmayi bilmiyorlarmis..yani hic bi arizasi olmayan cihazi bile susu arizali busu arizali diyip insanlari kandirabiliyorlar..dikkatli olmak lazim..Allah herkese helal kazanc nasip etsin insallah..Allah korkusu olmyan insanlardan hersey beklenir..
yok simdi adam dukkanindan kalkip senin evine kadar geliyorsa ve kombi arizasinin ne oldgunu durustce soyluyorsa o zaman 20tl 30 tl neyse servis ucreti hakkidir.sen yaptir yaptrma..firsatcilik ayri bisey tabi genel olarak katiliyorum sana durust esnaf pek kalmadi herkes uckagida kaciyor maalesef..elden pek bisey de gelmiyor bazen yapcak bise yokaynen katılıyorum abicim hiçbir şeyi yoksa bile servis ücreti deyip 20 tl para alıyorlar valla verdğim para evlat acısı gibi içime oturdu.namussuz herifler Allah kimseye fırsat vermesin para kazanmak kolay değil ...
yok simdi adam dukkanindan kalkip senin evine kadar geliyorsa ve kombi arizasinin ne oldgunu durustce soyluyorsa o zaman 20tl 30 tl neyse servis ucreti hakkidir.sen yaptir yaptrma..firsatcilik ayri bisey tabi genel olarak katiliyorum sana durust esnaf pek kalmadi herkes uckagida kaciyor maalesef..elden pek bisey de gelmiyor bazen yapcak bise yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?