Alman Auto Motor & Sport Dergisi’nden Tofaş’ın Fiat Doblo’suna Övgü!

Aksi

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
26 Eyl 2008
Mesajlar
1,887
Puanları
472
Yaş
40
Alman Auto Motor & Sport Dergisi’nden Tofaş’ın Fiat Doblo’suna Övgü!

Yeni Fiat Doblo’ya Almanlardan Yüksek Puan!

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen hafif ticari araç segmentinin ödüllü temsilcisi Fiat Doblo’nun yeni nesli, Almanya’nın en prestijli ve uzman otomotiv yayınlarından Auto Motor und Sport’un testini yüksek puanlar ve övgülerle tamamladı. AMS test pilotları tarafından “inanılmaz boyutlu ve güvenli bir aile aracı” olarak nitelendirilen yeni Fiat Doblo, sahip olduğu geniş görüş açısı ve bagaj/ yolcu kapasitesiyle de takdir topladı. Yeni Fiat Doblo, ülkemizde hem Combi hem Cargo ve ayrıca binek otomobil ruhsatlı Panaroma karoser seçenekleriyle 22 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla büyük ilgi görmeye devam ediyor. Geniş ailelerin Doblo’su olarak da lanse edilen yeni Fiat Doblo, hem ekonomik ve ekolojik hem de daha performanslı 1.4 litre 95 HP benzinli ve 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP’lik Multijet turbo dizel motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

alman_doblo.jpg

Fikri mülkiyet hakkı Tofaş’a ait olan ve köklü Türk otomotiv üreticisinin Bursa’daki fabrikasında Türk mühendislerinin ve işçisinin imzasıyla bantlardan inerek birçok ülkeye ihraç edilen yeni Fiat Doblo, Almanların uzman ve prestijli otomotiv yayını Auto Motor Sport tarafından büyük övgüye layık görüldü. Alman AMS dergisi tarafından “Yeni Fiat Doblo ile karşılaşıncaya kadar büyük ebatlı bir aile aracının var olmadığını düşünüyorduk” tanımlamasıyla tarif edilen yeni Fiat Doblo, iç mekan özellikleriyle de takdir görmeyi başardı. 7 yolcuya varan taşıma kapasitesi ve 3200 litreye varan bagaj hacmiyle hem bir garaja hem de Tokyo’daki 2 odalı büyük bir daireye benzetilen Yeni Fiat Doblo, baş mesafesi konusunda “aşçı şapkasıyla bile rahatlıkla oturabilecek bir mesafe sunuyor” diye tam not almayı başardı. Özellikle yeni nesil arka bağımsız süspünsiyonuyla AMS test pilotlarından yüksek puanlar alarak “başarılı ve konforlu” olarak tanımlanan yeni Fiat Doblo’nun ESP sistemi sayesinde inanılmaz güvenli bir sürüş dinamiği sunabildiği de vurgulandı. Start&Stop fonksiyonu ve 1.6 litre 105 HP’lik Multijet turbo dizel motorunun başarılı çalışma yapısıyla da beğeni kazanan Yeni Fiat Doblo, yakıt tüketim özellikleriyle de AMS pilotları nezdinde farkını belli etmeyi başardı.

alman_doblo1.jpg

Hem Cargo hem de Combi karoser seçenekleriyle ülkemizde satışına devam edilen yeni Fiat Doblo Cargo 22 bin 900 TL’den, yeni Fiat Doblo Combi ise 26 bin 400 TL’den başlayan peşin indirimli anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Daha güçlü daha ekonomik ve aynı zamanda çevreci olmayı başarabilen biri benzinli olmak üzere dört farklı güç ünitesi ise yeni Fiat Doblo’nun motor yelpazesini oluşturuyor. 1.4 litre 95 HP benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP’lik 3 farklı Multijet motor, yeni Fiat Doblo’nun kalbini oluşturuyor. Yeni Fiat Doblo, Dynamic, Elegance ve Premio adı verilen 3 farklı ve zengin standart donanım paketiyle satın alınabiliyor.

alman_doblo2.jpg

Türkiye’ye özel olarak geliştirilen Premio donanım paketinde; EBD destekli ABS, ESP, ASR, Hill holder, otomatik klima, sürücü ve yolcu ön havayastıkları, yan havayastıkları, arka park sensörü, aktif kafalık sistemi, MP3 çalarlı müzik sistemi, 16 inç alaşım jantlar, elektrikli ön ve arka camlar, ön sis farları, karartılmış arka camlar gibi çok sayıda unsur standart olarak sunuluyor.
 
Çalıitıgım firmanın tam karşı TOFAŞ.Test sürüşünün yapıldıgı yeri görüyorum.Keşke bi tanede benim olsa diye bakıp iç çekiyorum.Yeni Doblolar gerçekten çok güzel.Kazasız belasız gunlerde kullanılırlar ınsallah.
 
yeni doblo özellikleri ile de ilgi çekiyor güzel araç gerçekten
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,068
Mesajlar
922,978
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Geri
Üst