Bu durumda yapacağınız en iyi şey hurdacılara bakmak olabilir. Elinizdekine en yakın ölçüde bir alternatör arayacaksınız. Ayrıca Bostancı sanayi sitesinde bir alternatörcü var. Oradan da bakabilirsiniz. Bir diğer seçenek te internet üzerinden aramak. Mesela aşağıdaki linkteki gibi uygun parçaları alıp birleştirmek gibi.
http://tr.aliexpress.com/item/YZF10...52&btsid=4a8b63a3-5edd-46eb-8e92-13ffdc9eb110
O sadece bir örnekti. Benim demek istediğim komple revizyondan geçirmek. Zaten yerine birebir uyacak bir şey bulamazsınız. Yerine uydurabilecek alternatörlerden bahsediyorum. Gerekirse kaplin çıkarılır yerine dişli bağlanır veya zincirliyse zincir dişlisi bağlanır. Mersin'de de alternatörcü vardır.
O sadece bir örnekti. Benim demek istediğim komple revizyondan geçirmek. Zaten yerine birebir uyacak bir şey bulamazsınız. Yerine uydurabilecek alternatörlerden bahsediyorum. Gerekirse kaplin çıkarılır yerine dişli bağlanır veya zincirliyse zincir dişlisi bağlanır. Mersin'de de alternatörcü vardır.
Alternatör yine 6 volt kalsın araya uygun amperde step up devre ile 12 v ta yükseltip kullanın.
Step up devreler yurtdışı sitelerde mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?