Rübeyda Üye Katılım 27 Ağu 2016 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 28 27 Ağu 2016 #11 Merhaba arkadaşlar ben altus 161 xy çamaşır makinası kullanıyorum çamaşır makinasının bitti ışığı yanıyor ve başla bekle tuşu yanıp sönüyor su almıyor başla bekle tuşuna basılı tutup resetlemeye çalıştık oda olmadı acil yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar ben altus 161 xy çamaşır makinası kullanıyorum çamaşır makinasının bitti ışığı yanıyor ve başla bekle tuşu yanıp sönüyor su almıyor başla bekle tuşuna basılı tutup resetlemeye çalıştık oda olmadı acil yardımcı olursanız sevinirim
Yılmaz Arıcı Üye Katılım 28 Kas 2015 Mesajlar 148 Puanları 1 Yaş 34 Konum Şırnak 29 Ağu 2016 #12 Meraba öncelikle su hattının açık olduğuna bakınız sonra da kart su alma ventillerine Elektirik gönderiyormu bakınız sizden haber bekliyorum
Meraba öncelikle su hattının açık olduğuna bakınız sonra da kart su alma ventillerine Elektirik gönderiyormu bakınız sizden haber bekliyorum
mbayir43 Üye Katılım 6 Mar 2019 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 34 6 Mar 2019 #13 Merhaba; AL181X çamaşır makinesi bazı programlarda durmuyor, dursa da suyu sıkmıyor, neden yapar acaba, tşk.ler ...
Merhaba; AL181X çamaşır makinesi bazı programlarda durmuyor, dursa da suyu sıkmıyor, neden yapar acaba, tşk.ler ...