Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,107 Puanları 481 Yaş 38 Konum KASTAMONU 14 Eki 2019 #11 Duyu takarken bir hata yapmış olacağınızı düşünmüyorum ama yinede sorunu çözmede faydalı olacağından dolayı fotoğraf eklemenizi rica ediyorum
Duyu takarken bir hata yapmış olacağınızı düşünmüyorum ama yinede sorunu çözmede faydalı olacağından dolayı fotoğraf eklemenizi rica ediyorum
Konu Sah Samsar Üye Katılım 14 Eki 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 48 14 Eki 2019 #12 Mustafa KABADAYI' Alıntı: Duyu takarken bir hata yapmış olacağınızı düşünmüyorum ama yinede sorunu çözmede faydalı olacağından dolayı fotoğraf eklemenizi rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Malesef şu an telefonum teknik serviste bu nedenle fotoğraf atamam fakat biraz kendim kurcalayayım bir yanlış farkedebilirsem belirtirim.
Mustafa KABADAYI' Alıntı: Duyu takarken bir hata yapmış olacağınızı düşünmüyorum ama yinede sorunu çözmede faydalı olacağından dolayı fotoğraf eklemenizi rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Malesef şu an telefonum teknik serviste bu nedenle fotoğraf atamam fakat biraz kendim kurcalayayım bir yanlış farkedebilirsem belirtirim.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 10,022 Puanları 2,556 Yaş 61 Konum bodrum 14 Eki 2019 #13 ve unutma elektrik şakaya gelmez
Konu Sah Samsar Üye Katılım 14 Eki 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 48 14 Eki 2019 #14 paskomya' Alıntı: ve unutma elektrik şakaya gelmez Genişletmek için tıkla ... Tabiki hocam fişten çekmeden elimi sürmem. Az önce kapattım lambaderi fakat ampul ışık çakıyordu? Mustafa KABADAYI' Alıntı: Duyu takarken bir hata yapmış olacağınızı düşünmüyorum ama yinede sorunu çözmede faydalı olacağından dolayı fotoğraf eklemenizi rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Az önce kapattım lambaderi fakat ampul ışık çakıyordu? Belki bir yol gösterebilir. Son düzenleme: 14 Eki 2019
paskomya' Alıntı: ve unutma elektrik şakaya gelmez Genişletmek için tıkla ... Tabiki hocam fişten çekmeden elimi sürmem. Az önce kapattım lambaderi fakat ampul ışık çakıyordu? Mustafa KABADAYI' Alıntı: Duyu takarken bir hata yapmış olacağınızı düşünmüyorum ama yinede sorunu çözmede faydalı olacağından dolayı fotoğraf eklemenizi rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Az önce kapattım lambaderi fakat ampul ışık çakıyordu? Belki bir yol gösterebilir.
elek Profesyonel Üye Katılım 24 May 2006 Mesajlar 2,911 Puanları 318 14 Eki 2019 #15 ..ışık kaynağı ne kadar yüksek ise o kadar fazla aydınlatır..koridorda tavana taktığınız için daha fazla aydınlatıyor.
..ışık kaynağı ne kadar yüksek ise o kadar fazla aydınlatır..koridorda tavana taktığınız için daha fazla aydınlatıyor.
Konu Sah Samsar Üye Katılım 14 Eki 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 48 14 Eki 2019 #16 elek' Alıntı: ..ışık kaynağı ne kadar yüksek ise o kadar fazla aydınlatır..koridorda tavana taktığınız için daha fazla aydınlatıyor. Genişletmek için tıkla ... Yok hocam gözle görülecek kadar düşük ve yüksek bir ışıktan bahsediyoruz. Malesef ne yapsam olmadı tekrar projeksiyon ampulünü taktım ışıl ışıl yanıyor, işte tek derdim harcayacağı elektrik. Son düzenleme: 15 Eki 2019
elek' Alıntı: ..ışık kaynağı ne kadar yüksek ise o kadar fazla aydınlatır..koridorda tavana taktığınız için daha fazla aydınlatıyor. Genişletmek için tıkla ... Yok hocam gözle görülecek kadar düşük ve yüksek bir ışıktan bahsediyoruz. Malesef ne yapsam olmadı tekrar projeksiyon ampulünü taktım ışıl ışıl yanıyor, işte tek derdim harcayacağı elektrik.