arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,340 Puanları 2,956 19 Nis 2020 #21 emrebayrak17' Alıntı: Şimdi 3 kere bastım Sigorta atmadı genelde gece atıyor Genişletmek için tıkla ... bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) bu siğortaya lambalar tüm ve tek tek testler yapın . ( çeşitli versiyonlar ) diğer sorulara da cevap istemi ?
emrebayrak17' Alıntı: Şimdi 3 kere bastım Sigorta atmadı genelde gece atıyor Genişletmek için tıkla ... bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) bu siğortaya lambalar tüm ve tek tek testler yapın . ( çeşitli versiyonlar ) diğer sorulara da cevap istemi ?
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,957 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 19 Nis 2020 #22 arkaplan' Alıntı: bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) bu siğortaya lambalar tüm ve tek tek testler yapın . ( çeşitli versiyonlar ) diğer sorulara da cevap istemi ? Genişletmek için tıkla ... Elektrıkde acık demek, devre acık,gerilim gecmıyor demektır, dıye bılıyorum. Anahtar acık ise, lamba nasıl yanacak. Ayrıca, basıt bır anahtar/lamba sıgorta atması sankı plc proğramı kadar uzadıda uzadı. ne tavsıye edilirse edilsin, soru sahıbının bır karsı ıtırazı var. bırakın derdıyle yaşaşın.
arkaplan' Alıntı: bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) bu siğortaya lambalar tüm ve tek tek testler yapın . ( çeşitli versiyonlar ) diğer sorulara da cevap istemi ? Genişletmek için tıkla ... Elektrıkde acık demek, devre acık,gerilim gecmıyor demektır, dıye bılıyorum. Anahtar acık ise, lamba nasıl yanacak. Ayrıca, basıt bır anahtar/lamba sıgorta atması sankı plc proğramı kadar uzadıda uzadı. ne tavsıye edilirse edilsin, soru sahıbının bır karsı ıtırazı var. bırakın derdıyle yaşaşın.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,340 Puanları 2,956 19 Nis 2020 #23 zeybek' Alıntı: Elektrıkde acık demek, devre acık,gerilim gecmıyor demektır, dıye bılıyorum. Anahtar acık ise, lamba nasıl yanacak. Ayrıca, basıt bır anahtar/lamba sıgorta atması sankı plc proğramı kadar uzadıda uzadı. ne tavsıye edilirse edilsin, soru sahıbının bır karsı ıtırazı var. bırakın derdıyle yaşaşın. Genişletmek için tıkla ... uyarılarınız için teşekkürler halk dili ( bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) siğortayı aç diyoruz ( ? ) halkın anlaması : Elektrik gelsin anlamı . teknik birim : enerjisini kes . bakış açısı !!! forumda siğortayı aç desem ?
zeybek' Alıntı: Elektrıkde acık demek, devre acık,gerilim gecmıyor demektır, dıye bılıyorum. Anahtar acık ise, lamba nasıl yanacak. Ayrıca, basıt bır anahtar/lamba sıgorta atması sankı plc proğramı kadar uzadıda uzadı. ne tavsıye edilirse edilsin, soru sahıbının bır karsı ıtırazı var. bırakın derdıyle yaşaşın. Genişletmek için tıkla ... uyarılarınız için teşekkürler halk dili ( bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) siğortayı aç diyoruz ( ? ) halkın anlaması : Elektrik gelsin anlamı . teknik birim : enerjisini kes . bakış açısı !!! forumda siğortayı aç desem ?
rsimsek Profesyonel Üye Katılım 3 Haz 2010 Mesajlar 3,976 Puanları 731 Konum Anadolu yakası 19 Nis 2020 #24 Devreyi açmak akımı kesmektir. Halk arasında kullanımda sigortayı, lambayı aç demek elektriği ver, devreyi kapat demek oluyor.
Devreyi açmak akımı kesmektir. Halk arasında kullanımda sigortayı, lambayı aç demek elektriği ver, devreyi kapat demek oluyor.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,249 Puanları 2,556 Yaş 40 19 Nis 2020 #25 arkaplan' Alıntı: uyarılarınız için teşekkürler halk dili ( bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) siğortayı aç diyoruz ( ? ) halkın anlaması : Elektrik gelsin anlamı . teknik birim : enerjisini kes . bakış açısı !!! forumda siğortayı aç desem ? Genişletmek için tıkla ... Enerji vermek tabiri yerine biz çalıştığımız işyerinde yol vermek tabiri kullanıyoruz. Yanlış anlaşılmaya daha kapalı bir tabir .
arkaplan' Alıntı: uyarılarınız için teşekkürler halk dili ( bu siğortaya bağlı lambalar yanık olsun ( anahtarları açık ) siğortayı aç diyoruz ( ? ) halkın anlaması : Elektrik gelsin anlamı . teknik birim : enerjisini kes . bakış açısı !!! forumda siğortayı aç desem ? Genişletmek için tıkla ... Enerji vermek tabiri yerine biz çalıştığımız işyerinde yol vermek tabiri kullanıyoruz. Yanlış anlaşılmaya daha kapalı bir tabir .