Anfi Devre şeması yardım

Heskeze Selamlar beyler

Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.

Resimdeki devreyi yaptım ama çalıştıramadım şase uçlarının hepsini birbirine birleştirdim ama devre çalışmıyor diğer herşey doğru trafom +ve- 50 v çıkışı var klasik bir doğrultmaç devresi 1 köprü ve 1 kondansatör şöyle bir olay var devreyi çalıştıramadım ama devreye elektrik verdiğimde voltajın + ucdan 1000 mF 50 v bir kondansatörün - sine paralel bağlayıp +sındanda da şaseye verince ses çıkıyor ama biraz bozuk kondansatorum MF dı arttıkca ses netlesıyor ama gıttıkce kondansator sısıyor ne yapmam gerekir teşekkürler..

bu devreyi simetrik çıkışlı bir güç kaynağı ile besleyebilirsin yoksa çalıştıramaqzsın. internetten simetrik güç kaynaklarını araştıra bilirsin.

klasik bir doğrultucu demişsiniz ama 1 kondansatör eksik kullanmışsınız. devre üzerindeki Topraklama simgesi olan kısım 0 volt olan kısımdır ve diğer arkadaşımızın dediği gibi simetrik besleme kullanmak zorundasınız. yani sırasıyla yaptığınız güç kaynağında +50VDC, 0, -50VDC çıkışlarınız olmalıydı. 50 voltluk bir besleme içinde size tavsiyem anfinizin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız besleme geriliminin en az 2 katı gerilime sahip ve düşün empedanslı kondansatör kullanmanızdır. Anfilerdeki en önemli devre besleme devresidir. ne kadar temiz enerji ile beslenirse o kadar az distorisyon olur.

klasik bir doğrultucu demişsiniz ama 1 kondansatör eksik kullanmışsınız. devre üzerindeki Topraklama simgesi olan kısım 0 volt olan kısımdır ve diğer arkadaşımızın dediği gibi simetrik besleme kullanmak zorundasınız. yani sırasıyla yaptığınız güç kaynağında +50VDC, 0, -50VDC çıkışlarınız olmalıydı. 50 voltluk bir besleme içinde size tavsiyem anfinizin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız besleme geriliminin en az 2 katı gerilime sahip ve düşün empedanslı kondansatör kullanmanızdır. Anfilerdeki en önemli devre besleme devresidir. ne kadar temiz enerji ile beslenirse o kadar az distorisyon olur.

Trafom yanmış bir trafoydu onu kendim sardım ama 2 çıkışlı yaptım demişsinki +50VDC, 0, -50VDC o 0 ucunu nerden alıcam acıklayabilirsen söküp baştan sarabilirim .. simetrik besleme devrelerinede bakıyorum Yardımlarınız için tşekkürler ..

Bana güzel bir 2x25 v luk simetrik besleme devresi verebilecek varsa çok sevinirim

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,702
Kullanıcılar
452,405
Son üye
ngr12

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri