Yılmaz yüksel
Üye
aynı şeyi mavi ve sağdaki köprülü uçlada dene ısınıyorsa anahtardan geçiş yapmıyor demektir.Ustalar selam ve saygılarımı sunuyorum,bahsetiğiniz gibi nötr ucu köprülü uca faz'ı da sol taraftaki yeşil uca bağladım ve elektriği direk verdim, dış rezistans kızardı iç rezistans yine kızarmadı veya yanmadı,kontrol kalemini fırını çevreleyen saclara tuttum akım olduğunu gösteriyor,komütatör dediğiniz fırının arka orta yerinde olan mı? Bu konularda fazla bilgim yok , bu site de sizlerden genel bilgi sahibi oldum eğer olmazsa servise gösteririz,garantiside bir sene oldu biteli.
Merhaba.Siyah bakalit tabanlı olanları (Bu versiyonu) varsa onu (Plastik tabanlı görünen resimdekine tam da tercih ederek) satın alın.Düğme işinde de eski milinden çıkarıp fırın içine vidalarıyla yenisini takınca eski düğmeyi de kullanırsınız (Çatlak veya içindeki kanalı boşluk yapıp da kırılmadıysa tabi)
Satın alacağınız yer de o markayı satan yedek parça satıcısı orijinal parçacılar olacaktır elbette.Teba markanın yan ürünü Tohor marka fırın için orijinal komütatörlü anahtarını özellikle de istiyorum diyeceksiniz.Eskiyi söküp elinize alıp yanınızda mutlaka da götürün.Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?