Akünün voltajını anolog olarak okuyorum. İki tane 12V Luk aku var. 23-28V arasında kullanıyorum. DC motor çalıştırıyorum. Akim rejimi çok dengesiz. Ani devreye girip çıkıyor motor. Elektronik ünite etkilenmesin diye elektronik beslemesini ayırdım . Ancak anolog olarak voltaj okurken gnd ler malesef birlesiyor. Okuduğum aku voltajini islemci devresinden nasıl ayırabilirm. Bunun pratik bir yolu yada hazır bir cihaz varmidir
Sorun bu zaten kaynaklar birleşiyor. Güç çekilen taraftaki dalgalanma bizim işlemci katını bi şekilde etkiliyor. O yüzden kaynakları ayırmak istiyorum.
Hazır bı modül bulamadım. Entegre şeklinde olanlar var. Onada opampla falan devre lazım sanırım. Ben istiyorum ki şu dc-dc çevirisi modüller var küçük akimli öyle bı modül olsa da direk alıp taksam diyorum.