Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Antalya'da hobi amaçlı cnc makinesi aldım. Ancak kalibrasyonda problem yaşamaktayım. Profesyonel yardım almak istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Sağlıklı günler dilerim
Selam. Sorun tam olarak nedir? Mach3 kalibrasyon diye aratırsanız bir çok açıklayıcı video bulabilirsiniz.
Eğer yine yapamazsanız buralarda dolaşan bir çok arkadaşımız seve seve yardımcı olacaktır.
Merhaba, sorun şimdi çözüldü mü; Hangi sorunla karşılaştığınızı bilemiyorum, bu yüzden size doğrudan yardımcı olamam. Bu, gravür makineleri için yaygın sorunlar ve çözümleri hakkında bir makaledir: CNC Yönlendiriciler Yaygın Sorunlar ve Çözümler
Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Cevap yazmak için ancak zaman bulabildim. Sorunu düzelttik şu an için. Kalibrasyon için biraz kafa patlatıcaz şimdi. Sorun tb6560 çipindenmiş. Değiştirdik düzeldi . Tekrar çok sağolun.