Anneannem dayımın eski meslek lisesinden kalma bir çantası varmış onu verdi içinden çıktı. Şans eseri kullandım ve şuana kadar kullandığım en güzel pasta. Kıvamı bozulmuş gibi kristallenmiş şekerlenmiş gibi ama lehim bölgesne birazçık süreyim hemen lehim tutuyor lehim yağ gibi yayılıyor. Havyayı içine sokup çıkarıyım pasparlak çıkıyor. Acaba dedim içinde çok zararlı kimyasallar var şimdiki pastalar bu kadar kaliteli değilken bu halen bu kadar güzel.
Anneannem dayımın eski meslek lisesinden kalma bir çantası varmış onu verdi içinden çıktı. Şans eseri kullandım ve şuana kadar kullandığım en güzel pasta. Kıvamı bozulmuş gibi kristallenmiş şekerlenmiş gibi ama lehim bölgesne birazçık süreyim hemen lehim tutuyor lehim yağ gibi yayılıyor. Havyayı içine sokup çıkarıyım pasparlak çıkıyor. Acaba dedim içinde çok zararlı kimyasallar var şimdiki pastalar bu kadar kaliteli değilken bu halen bu kadar güzel.Ekli dosyayı görüntüle 107225Ekli dosyayı görüntüle 107224
Aynen . Katılıyorum . En son katıldığım yerli malı haftasında millete Kruvasan satıyorlardı. Bizim peynirli , patatesli , ıspanaklı, mancarlı ,kıymalı böreklerin ne günahı vardı ? . Artık yediğimiz kuru fasulye bile ingiliz , yancısı pilavın pirinci bile Filipin ve Çin pirinci . Allahtan yanındaki turşu ithal değil .