application-octet-stream

kepetto

Üye
Katılım
18 Haz 2009
Mesajlar
80
Puanları
1
application-octet-stream bole bır dosyayı nasıl acabılır arkadaslar bır el atın be acele ...
 
arkadaslar buldum paylasayım ıstedım dosyayı ılk once zıp halıne getırıp daha sonra sag tıkla uzerınde wıew fıle dıyıp ıcerıgı gorebılıyorsun belkı ısıneze bır gun yarar saygılar.
 
Pardus'ta
"application/octet-stream"
"mime türü bulunamadı" uyarısı geliyor. Bu kdesktop'ta hata olduğunu gösteriyor. Masaüstü oluşumunu tam olarak yapmıyor. Bunun oluşumuda KWrite'de yazdığım notları okumak için açmak istediğimde birlikte aç durumuna dönmüştü Özellikler'den Tür : Bilinmeyen olarak gözüküyordu. Onu düzeltmek istedim ayarlarını girdim ve ondan sonra kdesktop hatası çıkmaya başladı.
Çözüm :
1) Konsolda yetkili kullanıcıya geçip application-mime-database /usr/share/mime komutu verip kde'yi yeniden başlatmak gerekiyor.
2) ~/.kde3.5/share/mimelnk/application/octet-stream.desktop dosyasını silip kbuildsycoca çalıştırınca düzelir.
Buçözümleri "Pardus Kullanıcıları" ndan öğrendim. Ancak Konsol'a giriş yapamadım acaba bu sorun orayıda mı etkiliyor bilemiyorum.


Alıntıdır.

Bir de http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc251175(PROT.10).aspx adresinde yer alan bir bilgi var. Google'da arama yaparsanız karşınıza bir sürü seçenek çıkmaktadır.

Saygılarımla,
 
öncelikle kepettoya teşekkürler bende bu yöntemle çözdüm işimi ama arkadaşlar bir dosya indirirken mutlaka dosyanın uzantısına bakın indirdigin linkte ismin yanında mutlaka uzantısı vardır indirdikten sonra bu neydi diye düşünmeyelim.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,403
Mesajlar
926,280
Kullanıcılar
451,931
Son üye
canop

Yeni konular

Geri
Üst