ARÇELİK 4500 Ç. MAKİNESİ

mawera58

Üye
Katılım
27 Kas 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
33
S.A ARKADAŞLAR ELİMDE ARÇELİK 4500 Ç.MAKİNESİNİN BEYNİ VAR. SORUN ŞU SUYU ALIYOR MAKİNE AMA NE SIKMA NEDE YIKAMA YAPIYOR. ELEKTRONİK DEVRE ŞEMASINI BULABİLCEĞİM BİYER VARSA YARDIMCI OLUN.


Ako 544 237 447


220 114 0300



şimdiden Teşekkürler yardımlarınız için.....
 
Beyaz eşyalarda elektiriksel baglantı şemalarından başka üretiçi tarafından şema çıkarılmaz!

Sebebi ise beyaz eşya üretenlerin elektronik kartları fason tabir edebilecegimiz kardeş firmalara ürettirilmekte servis hizmetlerinide bu modülleri degişim esasında yürütmektedirler.

Anlatmak istedigim şu durki beyez eşya onarımcısı mekaniker ve montör olarak kabul görmüştür .
Geçmiş eğitim süreçleri bu doğrultuda yürütülmüş olsada çağımızın gerekleri Elektroniğin beyaz eşya ve kontrol edilebilinen tüm makinalarda,elektronik katkıyı modern çagımızda şart koşmuştur .
Elektronik tamirin ekonomiye katkısı olsada kapital buna karşı çıkmış tüketimi pompalama savaşına girmiştir .

Ben ve benim gibi düşünenler bu meslegi modernize etme amaçlı olarak kapitale karşı çıkmış elektronik tamirleri kendi araştırmalarımız dogrultusunda kendi dökümanlarımızı hazırlamış deneme yanılma metotları ilede firma sırrı diye gizlenen sonuçlara ulaşmışızdır.

Çamaşır makinalarında kullanılan elektronik malzemeler %85 ölçülebilir olmasına rağmen %15 şi kendi bagımsız düzenlerinde enerjiyi şarj deşarj mantıgı ile (ı/o)işaretler üretmekte vede bunları belli periyotlarda yapmaktadırlar .

Sizin bu işaretleri takip edebilmeniz için sistemi iyibir analizden geçirip sonrasında temel elektronik bilginize uyarlayıp devre mantıgını kurmanız daha sonrada mantıgın koptugu alanı tesbit etmeniz gerekecek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…