arkadaşlar, nereden su geldiğini anlamak için makinanın üst kapağınıda söktüm ve suyun geldiği yer,deterjan kutusundan kazana giden körüklü bir hortum var, kazana girdiği yerden makina sıkarken kaçırıyor ve bu su yukardan kazanı takip edip aşağıya akıyor. bende hep aşağılarda bir yerde arıyordum.benim sorum bu hortumu ne diye arayacağım ve ben söküp takabilirmiyim. selamlar
servis ya uğraşmamak için (genellikle eski model makinalara yaparlar..) bu fiyatı çekmiş..ya da gerçekten kazanınızda probloblem vardır(rulman vs..) o sebepten söylemiştir..arkadaşlar, benim makinadaki bu hortumun bir ucu kelepçeli diğer ucu ise ,kazana giren kısmı geçmeli ve ben bu hortumun bu ucunu çıkaramadım, sonunda servis geldi ve bu hortumu değiştirmek için kazanın sökülmesi gerektiğini söyledi. amortisörlerinde değişeceğini ve 300TL ücreti olduğunu söyledi.su kaçıran yere silikon veya tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı. selamlar
değerli arkadaşım, lastik hortum aslında delik veya yırtık değil, fakat kazana girdiği yerden sıkma sırasında az miktar su kaçırıyor. internette bu hortum satılıyor fakat ben ışıkla hortumun içine baktım ve kazana bağlandığı yerde içinde beyaz plastik bir halka var.ben bunu şöyle yorumladım, hortum takıldıktan sonra kazanın içinden bu plastik halka ile sıkıştırılıyor.servisde hortumun takılması için kazanın sökülmesi gerektiğini ve bunun çok işçilikli olduğunu, fiyatın bunun için yüksek olduğunu söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?