arçelik 4020 klima sorunu

Katılım
6 Haz 2013
Mesajlar
3
Puanları
1
arkadaşlar elimde bir klima var sahibini ve beni delirtti .. :/
bu klima kapasitör patlatmış değiştirdim ve çalışmaya başladı şimdi ise klima bir süre çalışıp tekrar duruyo kendi kafasına göre bir çalışıp duruyo iç ünitede sorun görünmüyor fan çalışıyor .motor akımı ünitede 5.2 benim ölçümünü aldıım 4.2 acaba motor sargıları yanmış olabilirmi. yardımcı olabilirseniz sevinirim..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
yardımlar için teşekkürler sensör benimde aklıma takıldı ama en büyük sorun iç ünitenin etrafını alçıpan tavan yaptırmış ünite kımıldamıyor filitre kapağı bile yarım açılıyor. etrafının açılacağını duyunca sahibi mıkırdandı bende başka servise bak dedim
 
Kompresör durduğunda dış ünite fanı duruyormuydu..

Duruyor ise iç ünite sensörü durmuyor ise kompresör sargıları aşırı ısınıp termik açıyorda olabilir.. ama geçmiş olsun başka servise devretmişsiniz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…