Çamaşır makinası kurutmada çok ses çıkarıyor rulman değişimi gerekiyor. Yaklaşık 2,5 yıl önce amortisor değişimi için yardım istemiştim @bakımcıı ve @by lent destek vermişti başarılı olmuştum. Bu modelde rulman değişimi nasıldır evde kendim değiştirebilirmiyim. Bilen değiştiren varsa nelerle karşılaşırım hangi takımlar gerekir.
Çamaşır makinası kurutmada çok ses çıkarıyor rulman değişimi gerekiyor. Yaklaşık 2,5 yıl önce amortisor değişimi için yardım istemiştim @bakımcıı ve @by lent destek vermişti başarılı olmuştum. Bu modelde rulman değişimi nasıldır evde kendim değiştirebilirmiyim. Bilen değiştiren varsa nelerle karşılaşırım hangi takımlar gerekir.
bakimci ustam daha iyisini bilir fakat kazan yekpare ise işin biraz zor ama ayrılabilen kazansa daha kolay olacaktir makinenin ust kapagini acinca kazanin ortadan eklimi yada komple kapalimi oldugunu bize bi gorselle fotografla
6205-6206 c3 zz rulaman 40*62*10 keçe ve gres yağı su zımparası lazım kazan turuva tip ortadan ikiye ayrılıyor sökümü basit bana ulaş tarif edeyim eimde malzemelerde var yollarım yakınsan gelip alabilirsin .