Selamlar başlıktada belirtigim gibi bılaşık makinem su aliyor isitmasiz programda dahi yıkamaya geçmiyor. Uzun bir süre bekledikten sonra suyu tahliye ediyor. Ne yapmam gerek şimdiden tesekkur ederim.
Serkan bey makinanızın arka kapağını açın kazan dönüyormu bi bakın. İki şık kayış atmıştır, motorun kömürleri bitmiştir. Yıkama yapmasada proğram düğmesinin ordan tık tık hafif ses gelmesi lazım.cvp beklıyorum.
Serkan bey makinanızın arka kapağını açın kazan dönüyormu bi bakın. İki şık kayış atmıştır, motorun kömürleri bitmiştir. Yıkama yapmasada proğram düğmesinin ordan tık tık hafif ses gelmesi lazım.cvp beklıyorum.
Forumlarda arastirdigima göre sırasıyla motor sıkısmıştır,yardimci eleman bozulmustur,elektironik kart arızası diyorlar motor sikismasi dedigini anlayamadım.
Forumlarda arastirdigima göre sırasıyla motor sıkısmıştır,yardimci eleman bozulmustur,elektironik kart arızası diyorlar motor sikismasi dedigini anlayamadım.
Aynı arıza bizimkinde olmuştu. makine su alıyor, suyu ısıtıyor pompa sıkışmadığı halde program devam ediyor ama makine suyu püskürtmüyor içinde öylece duruyor Bilen varsa söyleyiversin
benzer sorun bende vardı bulaşık makinem suyu alıyor ama bir türlü yıkamaya başlamıyordu.ilk hareket kondansatörü denen bir parçayı değiştirdik düzeldi.belki yardımcı olur bu bilgi.