taff64 Üye Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 43 28 Ocak 2020 #1 bulaşık makinamın hiçbir ışığı yanmıyor kontrol ettiğimde direnç ve entegrenin patlak olduğunu gördüm .bi internet sitesinden entegre ve direnç siparişi verdim .direnci yanlış sipariş vermişim (3 watt 22 ohm) orjinali 33 ohm luk olduğunu öğrendim .3 watt 22 ohm luk olanı taksam sıkıntı olurmu
bulaşık makinamın hiçbir ışığı yanmıyor kontrol ettiğimde direnç ve entegrenin patlak olduğunu gördüm .bi internet sitesinden entegre ve direnç siparişi verdim .direnci yanlış sipariş vermişim (3 watt 22 ohm) orjinali 33 ohm luk olduğunu öğrendim .3 watt 22 ohm luk olanı taksam sıkıntı olurmu
bakımcıı Uzman Üye Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 2,280 Puanları 206 28 Ocak 2020 #2 taff64' Alıntı: bulaşık makinamın hiçbir ışığı yanmıyor kontrol ettiğimde direnç ve entegrenin patlak olduğunu gördüm .bi internet sitesinden entegre ve direnç siparişi verdim .direnci yanlış sipariş vermişim (3 watt 22 ohm) orjinali 33 ohm luk olduğunu öğrendim .3 watt 22 ohm luk olanı taksam sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla ... kardeşim boşuna uğraşma o kart pert direncin yanma sebebi entegrenin arızalanmış olması entegre arıza yapıncada işlemci zarar görüyor onun için yeni kart almalısın.yedek parça konusunda yardımcı olurum Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Mar 2021
taff64' Alıntı: bulaşık makinamın hiçbir ışığı yanmıyor kontrol ettiğimde direnç ve entegrenin patlak olduğunu gördüm .bi internet sitesinden entegre ve direnç siparişi verdim .direnci yanlış sipariş vermişim (3 watt 22 ohm) orjinali 33 ohm luk olduğunu öğrendim .3 watt 22 ohm luk olanı taksam sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla ... kardeşim boşuna uğraşma o kart pert direncin yanma sebebi entegrenin arızalanmış olması entegre arıza yapıncada işlemci zarar görüyor onun için yeni kart almalısın.yedek parça konusunda yardımcı olurum
sarı muciit Üye Katılım 28 Mar 2021 Mesajlar 9 Puanları 1 28 Mar 2021 #3 Son durum nedir? aynı makineden aynı sorun bende de var entegreyi ve direnci değiştirdim makine hala çalışmıyor. sorun nerde acaba?
Son durum nedir? aynı makineden aynı sorun bende de var entegreyi ve direnci değiştirdim makine hala çalışmıyor. sorun nerde acaba?
naylondunya Üye Katılım 26 Tem 2010 Mesajlar 287 Puanları 16 Yaş 47 31 Mar 2021 #4 sarı muciit' Alıntı: Son durum nedir? aynı makineden aynı sorun bende de var entegreyi ve direnci değiştirdim makine hala çalışmıyor. sorun nerde acaba? Genişletmek için tıkla ... hocam akıl sormuşsun ama bir üstteki mesajda aradığın cevap duruyor bazen iki liraya meseleyi çözmek mümkün olmuyor da 150 liraya kart değişmek gerekebiliyor işte.. Yapacak birşey yok : )
sarı muciit' Alıntı: Son durum nedir? aynı makineden aynı sorun bende de var entegreyi ve direnci değiştirdim makine hala çalışmıyor. sorun nerde acaba? Genişletmek için tıkla ... hocam akıl sormuşsun ama bir üstteki mesajda aradığın cevap duruyor bazen iki liraya meseleyi çözmek mümkün olmuyor da 150 liraya kart değişmek gerekebiliyor işte.. Yapacak birşey yok : )