Arçelik ar5080nf defrost timer zaman saatinin,
Buzdolabının neresinde olduğunu bilen var mı?
Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.Bazı buzdolaplarinda arkada sağ yada sol üst köşede plastik bir kutu içinde oluyor.
Sizde kontrol edermisiniz köşede olabilir.
Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.Ekli dosyayı görüntüle 88771Ekli dosyayı görüntüle 88772
Baktım sadece kablo geçiyor oradan. Elektronik olup olmadığını bilmiyorum.En üstteki kapağı açıp altındaki devrelere baktınız mı?
Bunda timer mekanik değil Elektronik olabilir mi?
Derin dondurucu kısmının içinde olmali, japon mali küçük bir motor ve dişilerden yapılmış. Maalesef fotolarini silmisim. NF 5086 diye konu acmistim.Baktım sadece kablo geçiyor oradan. Elektronik olup olmadığını bilmiyorum.
Baktım arkada ve motor bölümünde öyle bir yer yok.Ekli dosyayı görüntüle 88771Ekli dosyayı görüntüle 88772
O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 88788
sarı ile işaretli yerde Elektronik kart ile kontrol sağlanıyor bu cihazda mekanik timer yoktur
O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 88875
dolabın üstünde plastik bir kutu içinde Elektronik kart olabilir kontrol edin.O bölümde sadece kablo geçişleri var. Resminde göründüğü gibi.Ekli dosyayı görüntüle 88875