dayson ile kazan çatlaklarını kırıklarını yapıştırıyoruz. bizde körük için denedik tabiki ama pek iyi sonuç vermiyor. körük nasıl bi yüzeyki hiç bir yapıştırıcı tutmuyor. sakız gibi tekrar çekip alabiliyorsunuz
Mehaba arkadaşlar öncelikle kazan kesimi ve yapıştırma işleminde tecrübe ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bizim eski Siemens a06-16 modeldeki makinenin de rulmanlarından ses gelince grundig marka yeni bir makine aldık lakin eskisini tamir etmek istediğimden kazanı komple çıkardım. Kesme işlemini demir testeresi ve ince dişli tahta testeresiyle yapmayı düşünüyorum fakat kesmeden evvel vida deliklerini açmayı düşünüyorum. Tamburun birleşme yeri tam ortada olduğundan matkapın mandreni düz delik açmamı engelliyor, elimdede matkap ucu uzatma aparatı yok sormak istediğim ateşte kızmış çivi veya havya ile delik açsam sağlıklı olur mu ?
Hocam merhaba, kesme işlemini motorun bağlantı yerlerini kesmemek adına ince demir testereyle tamburun içine sokarak yaptım şanslıyım ki bulabildiğim ince testere çelik kazana değmedi hiç. Bugünlerde makinayı toplamayı düşünüyorum dün rezistansı çok kireçliydi limontuzu ve kaynarsuyla kirecini çözdüm ama rezistans lastiğinin vida ve termostat giren yerlerine resimde okla gösterdiğimyerlere yani hafiften pu mastik sıksam yararı olur mu yoksa hiçbirşey sürmeden bu haliylemi takayım. Gözle görülür bir kesik veya delik yok lakin su kaçırır mı bu haliyle emin değilim .ısıtma kızartma tel yöntemleri olmuyor çünki kestiğiniz yer tekrar yapışıp kalıyor. ana sipral taşın ucuna ağaç kesici uçtan takarsanız işinizi görür. biz daha önce onunla kesiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?