Yanıtınız için çok teşekkürler Kıymetli Hocam. İlk önce yetkili servis çağırdım 10 yıldan sonra yedek parça yok demişti. Bu gün yetkili servise danışarak çıkma parçacıları + ev aletleri hurdacılarını öğrendim. Aynı karttan buldum, takar takmaz çalıştı. Bir gün bekleyip kesin sonucu buraya yazayım inşaallah.Geçmiş olsun, eksik parçaları nasıl temin edeceksiniz kartın maliyetini araştırdınız mi? Umarım faydası olur 102. mesaj;
https://www.kontrolkalemi.com/forum...bk-9052-nf-serisi-arıza-kodları.24166/page-11
Cevabınız için teşekkür ederim, butonları kontrol ettim.İç aydınlatma lambaları kapı butonlarına bağlı olarak çalışıyor.Siz yazınca fark ettim kapılar belli bir süre acık kalınca sesli buzzerle uyarı sesi çıkıyordu, şimdi ses vermez olmuş.kapı butonlarını kontrol edin
Cevabınız için teşekkür ederim, butonları kontrol ettim.İç aydınlatma lambaları kapı butonlarına bağlı olarak çalışıyor.Siz yazınca fark ettim kapılar belli bir süre acık kalınca sesli buzzerle uyarı sesi çıkıyordu, şimdi ses vermez olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?