arıza kodu

artniyet

Üye
arkadaşlar lg beko inv klimada ch 05 arızası nedir bilen varmı acil yardım lütfen

iç ünit diş ünit arası haberleşme sorunu!

evet hocamın dedıgı haberleşme hatasıdır ama haberleşme kablosunu tek cekmedıysen ondan da kaynaklana bılıyor.bırde klıma haberleşme kablosu uzun oldugu zamanda yapabılır.baz ıstasyonlarına yakın yada baz ıstasyonlarında kurulu olan ınv. klımalarda ne yaparsan yap haberleşme hatasından cıkartamazsın ancak anten kablosuyla sorunu çözebılıyorsunuz bılgın olsun.

yanlış anlaşılmasın haberleşme hattına anten kablosu çekılmesı gerekıyor.:)

baz ıstasyonuna kurulan bır klımada devamlı haberleşme hatası verıyordu. CH5 resetleme yapıyorsun tekrardan klıma acıldıgı zaman kendı kendıne haberleşme yapacagı zaman yıne hata kodu verıyordu dıstan ayrı kablo çektırdım yıne aynı şekılde arıza kodu vermeye devam ettı. sonra aklımıza daha muhafazalı bır kablo geldı. uydu anten kablosunu denedık ve cozum oldu ılgınc gelebılır.anten kablosu ordakı frekanslardan etkılenmedıgı ıcın cıhaz hata gecmedı benım tahmınım. ama denemedımde yontem kalmadı yanı

baz ıstasyonuna kurulan bır klımada devamlı haberleşme hatası verıyordu. CH5 resetleme yapıyorsun tekrardan klıma acıldıgı zaman kendı kendıne haberleşme yapacagı zaman yıne hata kodu verıyordu dıstan ayrı kablo çektırdım yıne aynı şekılde arıza kodu vermeye devam ettı. sonra aklımıza daha muhafazalı bır kablo geldı. uydu anten kablosunu denedık ve cozum oldu ılgınc gelebılır.anten kablosu ordakı frekanslardan etkılenmedıgı ıcın cıhaz hata gecmedı benım tahmınım. ama denemedımde yontem kalmadı yanı

ok kardeşim ben haberleşme kablosuna anten kablosu çekip topraklama yaptın sandım dı.. ama anladımki haberleşme kablosu yerine anten kablosu çekmişssin ..
teşekkürler..

Forum istatistikleri

Konular
129,891
Kullanıcılar
452,776
Son üye
mesmed

Yeni konular

Geri