arıza YEDEŞ DAN Mİ FATURA KİME KESİLECEK

Bugün bir arıza ya gittim 5 katlı bir binanın dış kolan hattının bir fazi ve nötr hattı kopmuş kısa devre olmuş yeraltindan gelen kablo 5 katlı binanın 2 dairesi boş geri kalan 3 dairede kombilerin ana kartları yandı ve binanın merdiven panosunda zil trafosu yandı daireler 380 v girdi seri olduğu için başka Elektronik malzemelerine zarar gelmedi

Aslında,ana besleme hattı,enerji sağlayıcı kuruma aittir.Ancak,tatbikatta,bu kural işlemez.
Daha fazla mağdur ! olmamak için, konuyu uzatmamak yönünden,çözümü ! kendiniz ya-
ratsanız iyi olur.Kabloyu tamir etmek yerine,yenisi ile değiştirmenizde daha iyi olur.Ek
yapmayı düşünüyorsanız,kaliteli malzeme ve işçilik olmasına dikkat edin.

Son düzenleme:

Ben elektrikciyim bir binadà arıza var dedi müşterim binaya gittim yedas dan gelen ana hat da 3 fazin 1 kesik ve nötr hattı da kesik dairelere 2 faz gitmiş onun sonucu daireler de Elektronik eşyalara zarar gördü örnek her dairenin kombisnin beyni yandı . Yer altı kablosu yedas aittir arıza durduk yere yer altından olmuş . Benim tecrübemle bu musraflari yedas vermeli. Halk mağdur

Haklılar ama ! alacakları yok ! İsterseniz deneyin.

bizim binanında aynısı olmuştu kurum kabloyu değiştirmişti ancak herhangibir cihaz zarar görmemişti
cihazı zarar görenlerinde hak talep ettiğini ve aldığını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…