Merhaba, herkese iyi günler iyi çalışmalar..
Ben MYO elektrik-elektronik mezunuyum. Ancak okul yıllarımda bölümüme bir türlü bağlanamadım ve öyle böyle mezun oldum. 1 sene askerlik sonrası büyük bir araç fabrikasında cnc operastörü ( seri imalat işçisi ) olarak işe başladım ve bu görevi 4 sene sürdürdüm. 4 sene sonu elektrik bakım operatörü olarak bakım bölümüne geçtim ancak gerek okul yıllarımdaki ilgisizliğim gerek bölümden 5-6 sene uzak kalmamdan ötürü büyük bir bilgi eksikliği içerisindeyim. Elektrik bakıma geçmeyi kabul etmemin en büyük nedeni benim bölümüm ile aramın açılmasını kabul etmeleri ve bana yol gösterecek bilgili insanın çok olması. 2-3 ayda zaten işlem yaptırmayacaklar, iş gösterip tabiri caizse küllerimden doğmamı sağlayacaklar. Bende bölümüme artık ilgiliyim ve büyük heyecan duyuyorum. Lafı çok uzattım affedin, sizlerden isteğim nereden başlamalıyım, hangi konuları tekrar gözden geçirmeliyim kullanacağım elektrik parçalarını ölçü aletlerini hangi kaynaktan çalışmalıyım ve tabi ki çok değerli tavsiyeleriniz. Hevesimi kırmazsanız sevinirim. Tekrar iyi günler dilerim..