Mustafatonkal
Üye
drençnette gormuştum lm2596 adj modul fiyatı yanılmıyorsam 10-15 tl 3 amper verebılır bu modul hem ayarlı 1.2 volttan 36 volt a kadar ayarlanabılıyor
Teşekkürler ederim onceligim ucuz yollu 7805 deneyip olmazsa senin önerdiğini denerim
4 tane tv tamircisine sordum bizde yok dediler islerine gelmiyor kendileri yapıp 1.5 tl ürünü 100 tl satmak bunlarda hic ALLAH korkusu yok insafsizlar ellerine düşme düşersen sömürüyorlar hemen böyle esnaflar yok olmasını isterim vergide kaçırırlar az is yapdım diyip helal kazanan da bulmak çok zor ben olsam bana böyle biseye ihtiyacı olan müşteri gelse veririm yeterki isi hal olsun duası yeter ve bana müşteri yonlendirir iyi esnaf diyip benim görüşüm böyle okuduğunuz için teşekkürler ederim
Herkezden ALLAH razi olsun yardımlarınız dan dolayı teşekkürler ederim 7805 bulup montaj yapıp bilgi paylaşırım durumunu
İnternette ucuz ama kargo işin içine girince pahalı oluyor. Birkaç ihtiyacinizla birleştirip alabilirsiniz.
bn de var tel şarj etmek için almisdim ozaman onu yapim teşekkürler ederimaraç sarj aletide olur 5v 2 amper çıkış veriyor işinizi görür haźır devre
kablonun ucunu kesin artı ve eksi ucunu bulup sisteminizi beslersiniz lm regülatörler ısınma konusunda problemli biliyorum sogutucunun iyi olması lazımbn de var tel şarj etmek için almisdim ozaman onu yapim teşekkürler ederim
usb kablo mu tm ozaman çok teşekkürler ederimkablonun ucunu kesin artı ve eksi ucunu bulup sisteminizi beslersiniz lm regülatörler ısınma konusunda problemli biliyorum sogutucunun iyi olması lazım
çakmakliga takmadan içini açıp direk hat bulup artı ve öyle bağlasam olurmu usb kablonun artı ve eksisini bağlarımusb kablo mu tm ozaman çok teşekkürler ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?