Üstad söktüğüm smd capacitor u geri taktım , tekrar çalışıyo. Dediğin gibi batarya yok içinde ama batarya için terminal koymuslar pcb ye . Aslında bu model bataryasız super capacitorlu idi tercih etme sebebim de buydu zaten ama çinliler supercap koymayı unutmus, her defasında evet aynı zaman diliminde kapanıyo 5 dk . Gezebileceğimiz bir menu Ekran vs yok
Hocam satıcı da soledi kart olayını , tavsiye ettikleri samsung sandisk istedikleri özellikte kartlar taktım olmadı, ayrıca hafıza kartı yokken de yapıyo kendi kendine kapanma işini, işin komik yanı içinde super capacitor yok ama B+ ve B- şeklinde boş terminal ver pcb üzerinde, bir pil uydursak iyi olacak gibi ama5 dakika sürede kapanması ilginç.
Ne kadarlık hafıza kartı kullanıyorsunuz? Kac GB?
Tavsiyem öncelikle hafıza kartını yeniden formatlayip deneyin. Değişmez ise fat sistemini değiştirip deneyin fat16 fat32 ve ntfs deneyin çünkü belli fat sistemine belli büyüklükte maksimum dosyalar oluşturulabilir. En kötü bu kart ile olmaz ise başka bir kart ile test edin mutlaka.
Aynen hocam o imkan yok , adamlara soledim ettim tavsiye veriyolar ,bu durumda mal ayıplı mal gibi. Yani arızalı. Pil taksanız da yine kapanacak sanırım.
Çinlinin süper kapasitörlü dediğine bakma içinde bir kapasitör olup ona süper kapasitör adını koydum ben bile diyebilir.
imkan varsa iade edin dicem ama sanırım o imkan yok galiba.
Hocam ben de bu videolara kandım da aldım, sonra da bu videoyu çekmek zorunda kaldım
@arkaplan in mesajındaki videoda görünen 12 volt ile beslendiği. Kafam karıştı.
Bu cihaz belki 12 volt ile beslenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?