Torukojinnn
Üye
Sağol üstad ben düşünemedim.Sende al bağla bir süper kapasitör
Sağol üstad ben düşünemedim.
Sağol üstad ben düşünemedim.
Düşündüm niye yapmdım , hımmmDüşündünde niye yapmadın.
Kendin demedinmi demir koymuşlar diye.
Kapasitör yoksa çıkma bir batarya ile denenebilir
Düşündüm niye yapmdım , hımmmuygun kalasitör aliexpress te 300 lira ondan olabilir mi?
içine ebat olarak sığmayacak bi süper capacitor siparişi vermiştim , onu deniycem bakalım
Üstad sandisk samsung satıcının tavsiye ettiği en kraş kartlar denedim, ayrıca kartlı veya kartsız 3 dakika veya 3 dakika 15 saniyede kapanıyo, yabancı bi forumda konu açtım, laptop ısınınca işlemci zarar görmesin diye ,laptop kendi kendine kapandğı gibi bu da kendi kendine kapanıyor anlaşılan ayrıca işlemciyi ölçtüm IR termometre ile kapandığında 45 C derece, bana da ısınma problemi gibii geliyoKameranın içine kart koymadan ,kamera enerjiyi kesip kamera tamamen kapanıyor mu ? ( süre / zaman ) ? )
Test etmeniz .
Kamera kapanmıyorsa ( sınırsız çalışma ) kart formatı sıkıntısı ve sahte kart olabilir .
Üstad super cap daha gelmedi , gelince bağlar soylerim ama, dediğin gibi alakalı olmayabilir çünki pcb deki B+ ve B- terminallereSuper kapasitor uçlarına kac volt geliyor olcermisiniz?
Bu kapanma problemi bu kapasitorun olmamasından dolayı olacağını düşünmüyorum ancak hiçbir zaman emin konuşmamak lazım.
Gerilimi okuyalım bir yorum yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?