Konu Sah nihat74 Üye Katılım 5 Mar 2015 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 35 12 Mar 2015 #11 Ve diğer uçlarda 4 kamera girişi var ve inceleri de yani diğer renkli olanlaar tetikleme kablolarıymış
Ve diğer uçlarda 4 kamera girişi var ve inceleri de yani diğer renkli olanlaar tetikleme kablolarıymış
artisstkumral Üye Katılım 6 May 2013 Mesajlar 428 Puanları 31 Yaş 35 Konum Bursa 12 Mar 2015 #12 nihat74' Alıntı: Arkadaşlar ben sistemi çözdüm vee yaptım. Basitmiş . Başka bi arkadaşun ihtiyacı olursa buraya yazsın aanlatırım bu arada siyah herzaman eksiiii herzaman!!! Kırmızıda eksi. Global bi renk ikiside. Genişletmek için tıkla ... siyah eksi haklısında kırmızının eksi olacağını zannetmiyorum bu işin standartı siyah - kırmızıda +' dır.
nihat74' Alıntı: Arkadaşlar ben sistemi çözdüm vee yaptım. Basitmiş . Başka bi arkadaşun ihtiyacı olursa buraya yazsın aanlatırım bu arada siyah herzaman eksiiii herzaman!!! Kırmızıda eksi. Global bi renk ikiside. Genişletmek için tıkla ... siyah eksi haklısında kırmızının eksi olacağını zannetmiyorum bu işin standartı siyah - kırmızıda +' dır.
Konu Sah nihat74 Üye Katılım 5 Mar 2015 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 35 15 Mar 2015 #13 Ya kırmızı artı diycektim. Orası yanlış olmuş