Uzun zaman geçmiş ama cevap vereyim kondansisatör sadece depolama görevi görmez aynı zamanda filitre görevide görür parazitleri filitre ettiği için artık yok başarabildiğinize sevindim.Hocam sen süpersin ya aylardır arabadan çıktığımda bile kulaklarımda çınlayan sesten kurtuldum. Ama bunun teknik bilgisi nedir? Kondansatör nasıl bir işlev gördü de parazit kesildi? Normalde bildiğim içinde üzerindeki Voltaja kadar elektriği depolayip bırakırlar değil mi
İstanbulda illaki bu işi yapabilecek birileri vardır makyajlı kasa polo ise bosch rcd300 teyp vardır bu işlemi yaptırmadan önce safe kodunu bulun veya servisten isteyin yoksa teyp bir daha açılmazbenim arabanın orjinal teybine (2005polo) bluetooth modülü ekleyebilecek istanbulda oturan bir ustaya ihtiyacım var
ücretli tabiki
saygılar
Tolga bey ilginize teşekkürlerİstanbulda illaki bu işi yapabilecek birileri vardır makyajlı kasa polo ise bosch rcd300 teyp vardır bu işlemi yaptırmadan önce safe kodunu bulun veya servisten isteyin yoksa teyp bir daha açılmaz
siz hangi sehirdesinizBu teyp varsa sizinki makyajsız kasa yapılır iyi bir usta basitçe yapabilir kaset kısmı iptal olucak tabi
çok teşekkürlerBen Tekirdağ Çorlu danım ama size yardımcı olamam bazı özel nedenlerden dolayı bilgi paylaşımında problem yok ama her zaman yardımcı olabilirim.
Aynı modüle benziyor Mahmut Bey.çok teşekkürler
ben o modülden alayım bir tane kendim başlayım
nasıl olsa sizin gibi bir yardımcım var artık
bu benim işimi mü ?
Ekli dosyayı görüntüle 55425
tamam o modülden sipariş ediyorum ve safe kodunuda en kısa zamanda öğreniyorumSiz yapıcaksanız yardım ederiz ama teyp in safe kodunu bilmiyorsanız onu öğrenmelisiniz ruhsat ile yetkili servisten kaş yapalım derken gözden olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?