hkn_blt Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 1,163 Puanları 31 20 Eyl 2010 #1 arkadaşlar zener voltajı ayarlayıp uygula diyorum daha sonrada auto-adjust offset and gain butonun abasınca hata alıyorum yardımcı olacak varm mı Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
arkadaşlar zener voltajı ayarlayıp uygula diyorum daha sonrada auto-adjust offset and gain butonun abasınca hata alıyorum yardımcı olacak varm mı Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
tyildizak Paylaşımcı üye Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 1,637 Puanları 119 Konum İstanbul 20 Eyl 2010 #2 secretagent' Alıntı: arkadaşlar zener voltajı ayarlayıp uygula diyorum daha sonrada auto-adjust offset and gain butonun abasınca hata alıyorum yardımcı olacak varm mı Genişletmek için tıkla ... Hata değil, otomatik kalibrasyon sırasında zif sokete takılı veya icsp ile devreye bağlı pic varsa, zarar görmemesi için çıkarmanız yönünde uyarı.
secretagent' Alıntı: arkadaşlar zener voltajı ayarlayıp uygula diyorum daha sonrada auto-adjust offset and gain butonun abasınca hata alıyorum yardımcı olacak varm mı Genişletmek için tıkla ... Hata değil, otomatik kalibrasyon sırasında zif sokete takılı veya icsp ile devreye bağlı pic varsa, zarar görmemesi için çıkarmanız yönünde uyarı.
Konu Sah hkn_blt Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 1,163 Puanları 31 20 Eyl 2010 #3 ya doğru söylüyorsunda sokete takılı pic yok pic takılı deilken yapıyorum olmuyor :S anlamadım gitti 1 haftadır uğraşıyorum çalıştıramadım sokete bişe takılı deilken pici tanı dıom kafasına göre pic buluyor pici takıyorum tanı dıyorum tanımıyor anlamadım gitti yaa...
ya doğru söylüyorsunda sokete takılı pic yok pic takılı deilken yapıyorum olmuyor :S anlamadım gitti 1 haftadır uğraşıyorum çalıştıramadım sokete bişe takılı deilken pici tanı dıom kafasına göre pic buluyor pici takıyorum tanı dıyorum tanımıyor anlamadım gitti yaa...
tyildizak Paylaşımcı üye Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 1,637 Puanları 119 Konum İstanbul 20 Eyl 2010 #4 Ana pencerede ic socket/icsp(pin sayısı) ve pic family seçimlerini doğru yapıyor musunuz? Pic sokete doğru pozisyonda takılı mı?
Ana pencerede ic socket/icsp(pin sayısı) ve pic family seçimlerini doğru yapıyor musunuz? Pic sokete doğru pozisyonda takılı mı?
Konu Sah hkn_blt Üye Katılım 31 Ağu 2009 Mesajlar 1,163 Puanları 31 20 Eyl 2010 #5 ewet hepsini dogru yapıyorum....ama olmuyor işte deli oolcam :S yardım ederseniz sevinirem isteseniz teamwiever ile baglanın pc ye bakın bi
ewet hepsini dogru yapıyorum....ama olmuyor işte deli oolcam :S yardım ederseniz sevinirem isteseniz teamwiever ile baglanın pc ye bakın bi