ademarslan
Üye
merhaba arkadaşlar makinayı actığımda pat diye bir ses kart tarafından ardından evin sigortası attı.makinanın kapagını açtım en üstten ikinci kablo soketi(kapak kilit dügmesine tahliye pompasına vs.)giden soket kararmış.kartı söktüm soketin hemen yanındaki atlama köprüsü ayrılmış.köprüyü tekrar taktım.kartı takarak tekrar denedim.a,yine aynı yukarıdaki yazdıklarım.bu sefer ise acs08 transistörü ve kapak kilidine giden turuncu beyaz soket yolunu uçurmuş.tahliye motorunu söktüm.komple içi taş gibi olmuş.hatta kapagı zor söktüm.şimdi benim düşündüğüm;
tahliye pompası zorlandığı için Sigorta attırarak yukarıdaki parçaları uçururmu.birde acs08 transistörü nerede bulabilirim.karabükte yok
saygılar
merhaba arkadaşlar makinayı actığımda pat diye bir ses kart tarafından ardından evin sigortası attı.makinanın kapagını açtım en üstten ikinci kablo soketi(kapak kilit dügmesine tahliye pompasına vs.)giden soket kararmış.kartı söktüm soketin hemen yanındaki atlama köprüsü ayrılmış.köprüyü tekrar taktım.kartı takarak tekrar denedim.a,yine aynı yukarıdaki yazdıklarım.bu sefer ise acs08 transistörü ve kapak kilidine giden turuncu beyaz soket yolunu uçurmuş.tahliye motorunu söktüm.komple içi taş gibi olmuş.hatta kapagı zor söktüm.şimdi benim düşündüğüm;
tahliye pompası zorlandığı için Sigorta attırarak yukarıdaki parçaları uçururmu.birde acs08 transistörü nerede bulabilirim.karabükte yok
saygılar
acs 08 thristördürarkadaşlar cevaplar için teşekkürler.tahliye motoru full çakıl tası olmus resmen temizleyerek bosta çalıstırdım.sorun yok sayın bakımcı arkadasım dediği konuyla ilginecem.sayın bakımcı acs08 transistör ayrıca kapı kilitin içindedemi var.ankaradan arkadaşa sorduruyorum bulamazsam size geri dönüşte bulunurum
saygılar
triyak Mac97veya 103 kullanabilirsinizAcs08 elemani taksam denemeden once kontrol edin dediginiz noktalar varmidir arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?