Merhaba aynı sorun bende de başladı.Nasıl çözüm buldunuz ?Makina basliyor duruyo bir ileri bir geri yapiyor.viyt viyt diye ses yapiyo..
video atın görelim bana ulaşın görüşelim.Merhaba aynı sorun bende de başladı.Nasıl çözüm buldunuz ?
Arçelik Bulaşık Makinası 6230 su alıyor çalışmaya geçince 2 sn çalışıyor viyaklama sesiyle duruyor ışıklar sönüyor tekrar ışıklar yanıp çalışıyor sürekli bu döngü çalışıp duruyor çalışıp duruyor.Bazende reset atıyorum.suyu boşaltıyor.Tekrar başlatıyorum su alıyor 10 dakika çalışıyor, suyu boşaltıyor, tekrar su alıyor sonrasında tekrar aynı problem.10 dakika çalıştıktan 2. suyu aldıktan sonra arıza durumunda kapağı açtığımda su sıcak görünüyor. Acaba problem neden kaynaklanıyor ? (Anakart da gözle görünür bir problem görünmüyor, ölçümlerde de birşey gözlenmedi.Atladığımız birşey mi var acaba ?)video atın görelim bana ulaşın görüşelim.
Elektronik kartınız arızalı ulaştırın tamirini yapıp yollayalımArçelik Bulaşık Makinası 6230 su alıyor çalışmaya geçince 2 sn çalışıyor viyaklama sesiyle duruyor ışıklar sönüyor tekrar ışıklar yanıp çalışıyor sürekli bu döngü çalışıp duruyor çalışıp duruyor.Bazende reset atıyorum.suyu boşaltıyor.Tekrar başlatıyorum su alıyor 10 dakika çalışıyor, suyu boşaltıyor, tekrar su alıyor sonrasında tekrar aynı problem.10 dakika çalıştıktan 2. suyu aldıktan sonra arıza durumunda kapağı açtığımda su sıcak görünüyor. Acaba problem neden kaynaklanıyor ? (Anakart da gözle görünür bir problem görünmüyor, ölçümlerde de birşey gözlenmedi.Atladığımız birşey mi var acaba ?)
kardeşim bana ulaş kartı getir yada gönder tamirini yapalım.Merhaba, bu arıza bende de oluştu rica etsem bakımcıı daha detaylı bilgi vermeniz mümkünmü kart üzerinde hangi eleman arızalı ölçüyorum hata bulamadım (işlem hariç)
Teşekkürler. İyi çalışmalar…
Ekli dosyayı görüntüle 102420
Elektronik kart arızalı getirin yada gönderin tamirini yapalım.@bakımcıı hocam benin bulaşık makinasıda aynı yukarıdaki videodaki gibi oluyor aynı 10 dakika çalışıyor sonra böyle yapıyor bir süre bekleyip çalıştırınca yine 10 dakika çalışıyor böyle yapıyor sana mı göndermem lazım