mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,564 Puanları 281 Yaş 57 Konum Galaksi Dışı 17 Ağu 2023 #11 bolubeyi' Alıntı: 5 voltla arduino beslenmez Genişletmek için tıkla ... Hangi pinden enerji verildiğine bağlı. brsbnkc' Alıntı: Belirttiğiniz programlarda sensörleri bulamadım yine paint üzerinde renklendirerek çizim yaptım. 12V adaptör ile direk arduino giriş yapsam arduino üzerinden breadboard +5 ve gnd versem sorunum çözülür mü Genişletmek için tıkla ... Bu iş uzaktan olmaz, bir bilene verin yapsın. Kırmızı ile GND çizilmemeli. Kolaylıklar.
bolubeyi' Alıntı: 5 voltla arduino beslenmez Genişletmek için tıkla ... Hangi pinden enerji verildiğine bağlı. brsbnkc' Alıntı: Belirttiğiniz programlarda sensörleri bulamadım yine paint üzerinde renklendirerek çizim yaptım. 12V adaptör ile direk arduino giriş yapsam arduino üzerinden breadboard +5 ve gnd versem sorunum çözülür mü Genişletmek için tıkla ... Bu iş uzaktan olmaz, bir bilene verin yapsın. Kırmızı ile GND çizilmemeli. Kolaylıklar.
Konu Sah brsbnkc Üye Katılım 10 Tem 2023 Mesajlar 28 Puanları 1 Yaş 27 17 Ağu 2023 #12 şu bağlantı şekli ile bana kapasitör nasıl bağlayacağımı söyleseniz yeterliydi aslında, teşekkürler.