Arduino Programlama Kitabı | Uğur Demir (E-Kitap)

SoruSorma

Üye
Katılım
17 Nis 2006
Mesajlar
209
Puanları
31
Yaş
36
Uğur Demir
1992 yılında Eskişehir de doğdum. Lise öğrenimimi Türk Telekom Anadolu Teknik Lisesi Elektrik Elektronik Bölümü, lisans eğitimimi Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğini başarıyla bitirdim. Yaklaşık bir senedir Sakarya Üniversitesi Teknokent’de özel bir firmada Ar-Ge R & D Mühendisi olarak çalıştım. Bir senedir de Gömülü Sistemler Uzmanı olarak çalışmaktayım. Yaklaşık beş senedir Arduino, Beaglebone ve Raspberry Pi ile çeşitli projeler hayata geçirdim. Blog sitemde yaptığım bazı projeleri açık kaynak kod olarak paylaşıyorum. Open Source açık kaynak kod olarak olarak paylaştığım ilk kitabımdır. Biraz da olsa açık kaynak kodlu platforma faydamız olabilirse ne mutlu.

Teşekkür
Bu kitabın yazımında bana destek olan Mekatronik Mühendisliği okuyan kardeşim Okan KOÇOĞLU’na, bana ilham veren sevdiğim, hayat yoldaşım Sakine KÖKLÜ’ ye ve bana bu fikri aşılayan Elektronik Mühendisi, Genel Müdürüm Sayın Orhan NERGİZ’e teşekkürlerimi sunarım.



İçindekiler
 

Ekli dosyalar

  • arduino_programlama_kitabi.pdf.rar
    2.6 MB · Görüntüleme: 547
Teşekkür ederim Uğur Bey

Elinize emeğinize sağlık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…