Arkadaşlar 8124sj camasir makinasi arızalı

Ergün 60

Üye
Ya arkadaşlar camasir makinasini açtım üstünü arkadaki kapakları makina çalışırken car car ses yapıyor arada kesiliyor tekrar yapıyor açtım bakım bu en alta sağda bi kutu var pis suyu tahliye bazı şu hortumlari da geliyor bu arzayi nasıl gidere bilirim parçayı bulabilirmiyim

Bahsettiğiniz kutu direk su tahliye pompasıysa eğer,içine düğme,metalik yabancı cisim,vb. kaçmışsa fan dönerken bunlara çarptığı için (Sesin gelmediği zamanlar çarpmadığı
zamanlardır) sesler çıkarır.Açma kapağı tutturulmuş yaylı bir klemensle açılıyorsa,açıp içine bir bakın,yabancı bir cisim tamburdan geçerek içine kaçmış olabilir.Arıza su tahliye(Boşaltım) pompasının kendisinden kaynaklı ise,bu makinenizin marka,modelini belirtip yedek parça satan dükkanlardan satın alabilirsiniz.Kayış-kasnak tertibatlıysa direct-drive,direk motora bağlı değilse kayış da ses yapabilir,rulmanlar da ömrünü bitirmiş olabilir,yine ses yapabilir.Kolay gelsin.

Binbaşı bu on kapağı altında küçük kapak var ordan yapabirmiyim orda süzgeçten ve ek tahliye hortumu var

Makineniz,yeni çıkan tipteki bir makine demek ki,oradaki küçük kapaktan tamburdaki fazla suyu,bu ince hortumun tapasını çıkarıp yere tam eğerek ayrı bir kaba boşaltabilir veya içte yer alan bu filtreyi çevirip çıkararak iç temizliğini sadece yapabilirsiniz. Su tahliye pompasına ise o noktadan tam olarak da ulaşamazsınız,diğer noktalardan buna tam ulaşmanız da gereklidir. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…