ne var anlamayacak diyorsun ama sen bu işin içindesin belliki. ben öğrenciyim hatırlatiyim dedimEn basit kontaktör motor bağlantısı işte neyi var anlamayacak s0 stop butonu s1 start butonu s1 e basılınca k1 kapanıyor motor çalışıyor k1 in normal açık kontağını s1 butonunu mühürlemek için kullanmış.
biraz daha uzun olsa daha iyi olur sankiStart , stoplu termik korumamalı ( termik kontağı kumanda devresine bağlı değil ) direk kalkışlı motor yolverme devresi . Bir cümlede anlattım , kurtarır mı ? Yoksa biraz daha kısaltalım mı
bir de şu tarzda anlatırsanız daha iyi olur : faz uygulanıyo fazda sigortalara gidiyo gibisindenne var anlamayacak diyorsun ama sen bu işin içindesin belliki. ben öğrenciyim hatırlatiyim dedim
biraz daha uzun olsa daha iyi olur sanki
anlayamadım ki geldim yardım istedim bu kadar ön yargılı olmayın lütfen.Hiç araştırıp anlamaya çalıştın mı? Bak neler var internette
https://www.google.com/search?q=kontaktör+devre+şemaları&oq=kontaktör+devre+şemaları&aqs=chrome..69i57.5094j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Onu EML 1. sınıfta anlatıyorlar ve EML 3.sınıfta otomatik kumanda dersi var ve sorduğun soru otomatik kumanda devresi . Bu işte bir acayiplik var .bir de şu tarzda anlatırsanız daha iyi olur : faz uygulanıyo fazda sigortalara gidiyo gibisinden
Biraz daha uzun olabilir sanki. bir de şu tarzda anlatırsan daha iyi olur. faz uygulanır sigortaya gelir sonra motora gider tarzındaStart , stoplu termik korumamalı ( termik kontağı kumanda devresine bağlı değil ) direk kalkışlı motor yolverme devresi . Bir cümlede anlattım , kurtarır mı ? Yoksa biraz daha kısaltalım mı
valla hoca bu şekilde istedi dostumOnu EML 1. sınıfta anlatıyorlar ve EML 3.sınıfta otomatik kumanda dersi var ve sorduğun soru otomatik kumanda devresi . Bu işte bir acayiplik var .
Genelde insanlar kendilerinde olmayan ya da vermeye imtina ettikleri şeyleri başkası isteyince bende yok derler . Bu da bir cevap .valla hoca bu şekilde istedi dostum
yazcakmısın kankaOnu EML 1. sınıfta anlatıyorlar ve EML 3.sınıfta otomatik kumanda dersi var ve sorduğun soru otomatik kumanda devresi . Bu işte bir acayiplik var .
tamam sen bilirsin zorla isteyen yokGenelde insanlar kendilerinde olmayan ya da vermeye imtina ettikleri şeyleri başkası isteyince bende yok derler . Bu da bir cevap .
( İmtina etmek : kaçınmak , istememek )