malesef örnek veremem. ancak yukarıdaki konfigürasyonunuzda as plc - as plc haberleşmesi yapıyorsunuz remote device ve modbus register adresleri degismeden haberleşme yapmaz. ek olarak comm id.'niz de iki cihazda da aynı gibi gözüküyor gerekli dökümanları tekrar gözden geçirin veya delta türkiye ile iletişime geçin yardımcı olurlar
Olmadı hocam haberleeştiremiyorum. Bilmeyen bilmiyorum demiyor tarif etmiyor. bilende örnek vermiyor İllaki çözerim de çözdüğümde ben buraya koyarım programı lazım olan örneklensin görebilsin diye.
Delta da çözemedi Baumerde buraya da attım pdf'leri veriyor sadece.
Anlayacağınız ben - delta - baumer halledemedik. Varsa bir bilen HW config ve programdan okuma kısmını iletirse çok memnun olurum.
Bir tarafın artısı diğerinin eksi ucuna, eksi ucu da artı ucuna gelecek şekilde deneyin.
Bu bağlantı halinde iken diğer parametre değişiklik alternatiflerinin hepsini denemenizde de fayda var.
Bir tarafın artısı diğerinin eksi ucuna, eksi ucu da artı ucuna gelecek şekilde deneyin.
Bu bağlantı halinde iken diğer parametre değişiklik alternatiflerinin hepsini denemenizde de fayda var.