Konu Sah TKAY Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 177 Puanları 1 Yaş 40 12 Ocak 2013 #11 barslan346' Alıntı: teknik bilgi için emo ve mmo nun asansör smm eğitimlerinde verdiği ders notlarını odalardan temin edebilirsin. hazır proje falan lazımsa da bana pm atabilirsin Genişletmek için tıkla ... kayaramazan' Alıntı: hocam ben geçen sene engelli asansörü yapmıştım teorik yada pratik isterseniz bana da ulasabılrısınız... elımden gelenı yaparım Genişletmek için tıkla ... yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar kayaramazan; elinde böyle bir çalışma varsa paylaşırsan faydalı olabilir
barslan346' Alıntı: teknik bilgi için emo ve mmo nun asansör smm eğitimlerinde verdiği ders notlarını odalardan temin edebilirsin. hazır proje falan lazımsa da bana pm atabilirsin Genişletmek için tıkla ... kayaramazan' Alıntı: hocam ben geçen sene engelli asansörü yapmıştım teorik yada pratik isterseniz bana da ulasabılrısınız... elımden gelenı yaparım Genişletmek için tıkla ... yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar kayaramazan; elinde böyle bir çalışma varsa paylaşırsan faydalı olabilir
An engineer Üye Katılım 2 Mar 2018 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 29 2 Mar 2018 #12 kayaramazan' Alıntı: hocam ben geçen sene engelli asansörü yapmıştım teorik yada pratik isterseniz bana da ulasabılrısınız... elımden gelenı yaparım Genişletmek için tıkla ... Iyi günler ben engelliler için merdiven asansoru tasarimi yapacagim bitirme ödevim için. Yardımıcı olursaniz cok sevinirim
kayaramazan' Alıntı: hocam ben geçen sene engelli asansörü yapmıştım teorik yada pratik isterseniz bana da ulasabılrısınız... elımden gelenı yaparım Genişletmek için tıkla ... Iyi günler ben engelliler için merdiven asansoru tasarimi yapacagim bitirme ödevim için. Yardımıcı olursaniz cok sevinirim