Iyi işte ya bizim yaşımız 55 olduğundan mukayese yapma hakkımız var. Ama senin yaşın kaç onu bilemiyorum
Napalım üstadlarım pamuklara sarılarak büyümüşüz. Kişisel olarak annesiz- anne şefkati olmadan, son derece fakir bir ailede büyümüş olsam da, 8 yaşından itibaren ayakkabıcıda, 14 yaşından itibaren 18 yaşına kadar çanak anten montajı da çalışmış, üniversite okurken de özel ders vererek çalışmış ve askerde sınır karakolu görevi yapmış bir asteğmen olarak bulunmuşsam da evet sizin kadar zor bir hayatımız olmadı. Benim müstakbel çocuğumda olmasın, bizden sonra ki kuşaklarında olmasın. Ölümü gösterip sıtmaya razı olmayalım.
Konuyu açan arkadaşım kusura bakma, konu yön değiştirmişti, bende uzattım , özür dilerim.
Bu noktada herkesin memnun olmasını beklemek hayal olur ; benimde çoğu insanın da memnuniyetsiz olduğu bir çok husus var memleket dahilinde . Bir sürü yanlış icraat da olabilir . Ben artıyı eksiyi tartıp şu anki siyasi iradenin devamına oy kullanıyorum .Evet bende tam o noktadayım nankör olmamak lazım geçmişte bir takım zorluklar yaşayan bugün haline yatar kalkar şükreder !
Bende çok sıkıntılar çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?