Kapasitor varmı bunlarda. Komutator arızalı olabilir birdeArçelik sürgülü aspiratörüm çalışırken duruyor sonra yine çalışıyordu.forumlardan okuduğum kadarıyla açtım.heriki motoruna elektirik geliyordu.içi çok yağlanmış.tek tek parçalayıp temizledim kuruladım .kontrollerini yaptım.pervaneleri kontrol ettim çalışıyor.aspiratörü parçaları taktım.çalısıyor.yerine taktım.çalışıyor.sevindim.çalışırken yine aynı çalışıyor duruyor sonra yine çalışıyor.sizce sorun ne olabilir.yardımcı olurmusunuz lütfen.
Motorun resmi.bu konularda biraz acemiyim.
Switchi kontrol ettim sorun yok gevşek sokette yok.benim anlamadığım açıyorum çalışıyor 2dk çalışıyor biraz durup yine kendi kendine çalışıyor ben hiç ellemiyorumSürgüdeki switch kontrol edilebilir gevşek soket vs varmı yada arızalı olma durumu söz konusu olabilir.
Fotoğraftaki siyah şeyi ölçer misin. Termik mi o. Termik ise motor ısınıyor ve termik açıyor. Yani motor ömrünü tamamlamış yada termik bozulmuş. Kisa devre et yada termigi değişSwitchi kontrol ettim sorun yok gevşek sokette yok.benim anlamadığım açıyorum çalışıyor 2dk çalışıyor biraz durup yine kendi kendine çalışıyor ben hiç ellemiyorum
Bunu nasıl yapabilirim.sanırım termik bozulmuş.biraz daha açıklayıcı yazarmısın rica etsem.Fotoğraftaki siyah şeyi ölçer misin. Termik mi o. Termik ise motor ısınıyor ve termik açıyor. Yani motor ömrünü tamamlamış yada termik bozulmuş. Kisa devre et yada termigi değiş
O elemani sökün. Bosta kalan kablolari birbirine kısa devre edip deneyin. Sorunsuz çalışırsa bi yerden o parçadan bulup yerine takarsıniz. Birde çalıştıktan sonra motoru elleyin aşırı ısınıyor mu. Aşırı ısınıyor ise motor arızalı olabilir. Isınmıyor ise o şekilde termik değiştirip kullanabilirsinizBunu nasıl yapabilirim.sanırım termik bozulmuş.biraz daha açıklayıcı yazarmısın rica etsem.
Evet dediğinizi yaptım motorun birtanesi ısınıyor.diğeri ısınmadıO elemani sökün. Bosta kalan kablolari birbirine kısa devre edip deneyin. Sorunsuz çalışırsa bi yerden o parçadan bulup yerine takarsıniz. Birde çalıştıktan sonra motoru elleyin aşırı ısınıyor mu. Aşırı ısınıyor ise motor arızalı olabilir. Isınmıyor ise o şekilde termik değiştirip kullanabilirsiniz
Sorunsuz çalışıyor mu o süre içindeEvet dediğinizi yaptım motorun birtanesi ısınıyor.diğeri ısınmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?