Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sayın volcanoss
elimde dökümanlar var ama bunları herkesle paylaşamam sonuçta bunlar şirket dökümanlarıı ayrıca orda dikkat etiysen sordugum bazı sorular bunlara o arkadaş cevap verirse ondan sonra mail yoluyla yardımcı olmayı düşünüyorum ...
slm arkadaşlar benim bir problemim var yardımcı olursanız bilen arkadaşlar sevinirim
benim çalıştığım firmada bir ader 90 kw inverterli 10 bar komresör var bunun motoru yandı sardırdık yeniden çalıştıramadık komresör motor yanıkkende sarıldıktan sonrada konvertör hatası 20 diye hata veriyor bende katolokları yok o yüzden problemi çözemedim tam olarak ne yapmalıyım elinde katolok olan arkadaşım varsa bana gönderirse sevinirim [email protected] --05427147055--mustafa
otomasyon