Mtsn Üye Katılım 12 Şub 2022 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 18 12 Şub 2022 #1 Atv 1 aydır sürmüyordum soğuktan dolayı ama çalıştırmaya gidiyordum bir kaç günde bir bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu eklediğim fotoğraftaki parçadan marş basarken cızırtılı ses geliyor ne yapmam lazım
Atv 1 aydır sürmüyordum soğuktan dolayı ama çalıştırmaya gidiyordum bir kaç günde bir bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu eklediğim fotoğraftaki parçadan marş basarken cızırtılı ses geliyor ne yapmam lazım
ATAŞ Mühendislik Profesyonel Üye Katılım 28 Eyl 2006 Mesajlar 1,400 Puanları 281 Konum Konya 12 Şub 2022 #2 Gevşeklik var gibi , bağlantıları anahtar takımıyla sikilastiriniz.
Konu Sah Mtsn Üye Katılım 12 Şub 2022 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 18 12 Şub 2022 #3 M. Emin Hoca' Alıntı: Gevşeklik var gibi , bağlantıları anahtar takımıyla sikilastiriniz. Genişletmek için tıkla ... Nereyi yapacağım
M. Emin Hoca' Alıntı: Gevşeklik var gibi , bağlantıları anahtar takımıyla sikilastiriniz. Genişletmek için tıkla ... Nereyi yapacağım