yusuf ünal
Üye
Audio TS301Santralin model numarasını tekrar kontrol edebilir misiniz?
Kapı ile şube arasında konuşma yok ses gelmiyor.Kapı - Şube arası konuşma oluyor mu belirtmemişsiniz. Konuşma varsa santralin içindeki zil kartı arızalıdır muhtemelen.
İlk bakılabilecek yerler:
Herhangi bir daireden bir şube aparatını söküp santraldeki 1-8 arası uçlara rengi rengine bağlayarak santralı deneyebilirsiniz,
220 besleme kontrolü,
Santralin içindeki sigortaların sağlamlık kontrolü.
Teşekkürler, deneyip sonucunu yazarım.220 besleme, santralin içindeki cam sigortaları kontrol edin. Dairelerden birinden şube diafonu'nu söküp kabloları direk santrale rengi rengine bağlayarak test yapın. Çalışmıyorsa santral, çalıyorsa tesisat arızalıdır.
İyi geceler.220 besleme, santralin içindeki cam sigortaları kontrol edin. Dairelerden birinden şube diafonu'nu söküp kabloları direk santrale rengi rengine bağlayarak test yapın. Çalışmıyorsa santral, çalıyorsa tesisat arızalıdır.
Kapı otomatiği harici trafo ile çalışır.İyi geceler.
Dediğiniz gibi daire telefonunu rengi rengine bağladım. Dış kapı zil hoparlöründen ses geliyor ama telefondan dış kapı hoparlöründen ses gelmiyor. Santral sağlam mı anlayamadım.
Kapı otomatiğine harici 220/12V trafodan besleniyor. Santralin içinde trafo yok mu?
(TS 301kapıcılı T zil santral) bağlantı şeması bulamadım. İnternette(Audio AS 302) şemasını buldum ama santraldeki bağlantılar şemaya uymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?